Diari Més

Un gran mural artístic decora la façana interior de l'Espai Jove Kesse

L'obra l’ha fet el col·lectiu Cachetejack, format per Núria Bellver i Raquel Fanjul, i gira a l'entorn de l'empoderament femení

El mural fa més de 400 metres quadrats i gira a l'entorn de l'empoderament femení.

Un gran mural artístic decora la façana interior de l'Espai Jove KesseEduard Sedó

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El col·lectiu de dissenyadores Cachetejack, integrat per Núria Bellver i Raquel Fanjul, una valenciana i l'altra aragonesa, ha finalitzat un gran mural de més de 400 metres quadrats a la façana interior de l’Espai Jove Kesse. L’obra mostra una noia que escala per tal de superar reptes i lluitar contra els estereotips i la violència de gènere. El gran mural, que ha comptat amb l’assistència i participació de Foham Fonez, s’ha fet del 5 al 12 d’abril i tota la proposta ha girat a l’entorn de l’empoderament femení.

Aquesta obra de grans dimensions s’afegeix a la galeria mundial d’aquest tàndem artístic que es pot veure a festivals com l’Asalto de Zaragoza, Poliniza de València i a campanyes publicitàries a The New York Times, The New Yorker o The Telegraph, entre d’altres.

Nou artistes seleccionats pel projecte ‘Murs que parlen'

La Conselleria de Joventut, Neteja Pública i Medi Ambient de l’Ajuntament de Tarragona, amb la coordinació i seguiment de la associació Polígon Cultural, ja ha seleccionat els nou artistes que participaran a les intervencions artístiques Ciutat Transformadora, en el marc del projecte Murs que Parlen.

L’objectiu és promoure les manifestacions d’art urbà a través de la concessió i promoció de vuit creacions -quatre mitjançant comissariat i quatre mitjançant convocatòria pública- dirigides a artistes locals i nacionals, a banda d’un mural de grans dimensions a l’Espai Jove Kesse.

Pel que fa a les intervencions als vuit centres de transformació elèctrica -ubicats a diferents zones de Tarragona com el centre ciutat, Vall de l’Arrabassada, Campclar, Riu Clar, Sant Pere i Sant Pau i Bonavista-, es realitzaran durant el mes de juny de 2019.

Ciutat Tranformadora compta amb la coordinació i projecció artística de l’entitat Polígon Cultural i la cessió dels centres de transformació elèctrica com a suport mural en col·laboració amb l’empresa Endesa.

El mural fa més de 400 metres quadrats i gira a l'entorn de l'empoderament femení.

Un gran mural artístic decora la façana interior de l'Espai Jove KesseEduard Sedó

tracking