Diari Més

Emprenedoria

Els Premis Tarragona Impulsa arriben a la 7a edició

Els guardons, que impulsen la creació de noves empreses a la ciutat, repartiran 13.000 euros entre els projectes guanyadors

Foto de família de l'acte celebrat ahir a la tarda.

Els premis Tarragona Impulsa reparteixen 25.000 eurosCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dimecres, 17 d'abril, comença el període de presentació de propostes per a la nova convocatòria dels Premis Empresa Tarragona Impulsa, que arriben a la 7a edició per tornar a promoure l'esperit emprenedor i donar suport a la creació de noves empreses a la ciutat. Enguany es repartiran 13.000 euros entre els projectes guanyadors.

Els premis mantenen la voluntat d’incentivar especialment l'emprenedoria vinculada a la innovació i a àmbits estratègics com la sostenibilitat mediambiental, la cultura i el turisme, l'esport, la salut, l'atenció a les persones i el desenvolupament tecnològic. Els premis mantenen la fórmula de les últimes edicions i, per aquest motiu, contemplen dues modalitats: els projectes empresarials innovadors i els premis a la promoció de l’emprenedoria per a centres educatius.

La modalitat de projectes empresarials innovadors reconeix iniciatives relacionades amb els àmbits estratègics de la ciutat ubicats a l'àrea d'influència de Tarragona. Dins d'aquesta modalitat, hi ha la categoria d’idees empresarials -dirigida a aquells projectes que encara no hagin iniciat la seva activitat- i empreses de menys de tres anys -adreçada a empreses de fins a 50 treballadors-. En cada categoria hi haurà un primer premi de 3.000 euros i dos accèssits per a 1.500 euros.

Pel que fa als premis a la promoció de l’emprenedoria per a centres educatius, es premiarà amb 1.000 euros i un diploma acreditatiu el millor programa educatiu que promogui l’esperit emprenedor i/o contribueixi a millorar la formació de l’alumnat en l’àmbit de la creació d’empreses. La categoria està adreçada a centres d’educació secundària i post obligatòria amb domicili social al municipi de Tarragona.

En l'edició de 2018, es van presentar 27 projectes, 22 en la categoria de projectes empresarials i els 5 restants en la de centres educatius.

La data límit de lliurament de sol·licituds és el dilluns 13 de maig. Lles bases completes es poden consultar a la pàgina web de Tarragona Impulsa.

tracking