Diari Més

Concert

Alfred Garcia actuarà a Tarragona el pròxim 13 de setembre

El compositor i cantant actuarà el 13 de setembre, a les 21.30 hores, a l’auditori del Palau Firal i de Congressos

Alfred Garcia durant una entrevista.

Alfred Garcia actuarà a Tarragona el pròxim 13 de setembreEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de l'èxit del seu primer treball discogràfic 1016, publicat per Universal Music Spain, Alfred Garcia vol recórrer les principals capitals espanyoles i els festivals més importants de l’Estat al llarg de tot aquest 2019. La seva primera 1016 Tour suma nous compromisos amb més de 30 dates, fent escala a Tarragona el 13 de setembre, a l’auditori del Palau Firal i de Congressos.

El directe d’Alfred Garcia és una experiència molt personal que inclou tots els temes del seu disc 1016, afegint al repertori algunes de les cançons més especials per a ell tant d'Operación Triunfo com d'altres etapes de la seva trajectòria. Alfred és l’artífex dels arranjaments musicals creats especialment per un xou que compta amb una posada en escena íntima i una producció treballada i d'acord amb el resultat del disc.

Una banda formada per set músics acompanyen Alfred d’alt de l’escenari: bateria, percussió, baix, dues guitarres, un piano, FX, saxofon i trompeta. El músic i productor d’aquest àlbum debut de la seva discografia, també podrem veure’l tocar al llarg del show la guitarra elèctrica, l'acústica, el piano i el trombó.

1016 correspon al número de càsting a les proves del Talent Show Operación Triunfo, on va quedar en quart lloc entre els finalistes del programa. Aquell mateix 2017 el va completar concursant al Festival d'Eurovisió (Portugal), amb una gira de més de 20 concerts amb Operación Triunfo, 'OT en concierto', (Bernabeu, Palau Sant Jordi, WiZink Center, etc.) i una petita gira a festivals (Share Music Festival, Arenal Sound, Festival Acústica, entre d'altres).

tracking