Diari Més

Successos

Dos detinguts per robar a l'interior de dues autocaravanes a Tarragona

Els joves van sostreure mòbils, una tauleta, un GPS i ulleres de sol, entre d’altres objectes

Les autocaravanes estaven estacionades a la zona del Fortí de la Reina.

Dos detinguts per robar a l'interor de dues autocaravanes a TarragonaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut dos joves, un de 18 anys i un altre d'edat desconeguda, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força a l'interior de vehicle. Els arrestats presumptament van robar a l’interior de dues caravanes estacionades al passeig Rafel Casanova i es van endur una vintena d’objectes, com per exemple dos mòbils, una tauleta, un GPS i diverses ulleres de sol.

Uns ciutadans van alertar als agents, ahir dimecres poc abans de les 17h, que havien patit un robatori a l'interior de l'autocaravana que tenien estacionada a la zona del Fortí de la Reina, al passeig Rafael Casanova. Els agents van comprovar que una de les finestres de darrere del vehicle havia estat forçada. Mentre es trobaven a la zona, el propietari d'una altra caravana va denunciar que també li havien sostret objectes de l'interior.

En un terreny rocós proper hi havia un grup de joves que, segons testimonis, portaven força estona rondant per la zona. Quan la patrulla els va identificar i els va escorcollar va trobar-los un paquet de tabac amb el mateix codi de barres que el cartró del qual s'havia denunciat la separació.

Després que arribés una segona patrulla per cercar la resta d'objectes robats, un altre testimoni va explicar als agents que un grup de joves havia regirat i amagat una motxila a la zona. Un cop localitzada la bossa es van trobar una vintena d'objectes, la majoria dels quals reclamats pels propietaris de les caravanes, com per exemple dos telèfons mòbils, un GPS, una tauleta, dues navalles suïsses i diferents ulleres de sol, entre d’altres.

tracking