Diari Més

Universitat

Marina Ceballos guanya el Concurs de Fotografia de la Càtedra Dow-URV

El tema d'enguany era la vida quotidiana i els elements químics en risc

Imatge de les tres guanyadores del

Marina Ceballos guanya el Concurs de Fotografia de la Càtedra Dow-URVURV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marina Ceballos ha guanyat el Concurs de Fotografia que cada any convoca la Càtedra de Desenvolupament Sostenible Dow-URV amb la fotografia Les perspectives canvien el sentit de la realitat. El lliurament del premi ha tingut lloc aquest dimarts en el marc de les XII Jornades de Química Verda organitzades per la Facultat de Química.

La segona obra guanyadora va ser Reflex: el mercat periòdic, de Karen Armijo, i la tercera, Voleu que s’acabin?de Belen Anton.

El lema d’enguany era La vida quotidiana i els elements químics en risc. En aquesta edició, aprofitant que és l’Any Internacional de la Taula Periòdica, es convidava a reflexionar sobre aquells elements que, per estar sobreexplotats i/o ser poc abundants, estan en risc d’esgotament.

L’acte d’entrega va comptar amb la presència de Yolanda Cesteros, degana de la Facultat de Química, Òscar Saladié, director Càtedra Dow/URV de Desenvolupament Sostenible i professor del Departament de Geografia; Josep Boronat, de Dow Chemical Tarragona, i Joan Güixens, de Güixens Fotografia El Vendrell. Els premis, en metàl·lic, eren de 400 € per a la guanyadora, de 200 € per a la segona i de 100€ per a la tercera, juntament amb un diploma acreditatiu.

La fotografia guanyadora participarà automàticament en el concurs que organitza a nivell estatal la Conferència Espanyola de Degans de Química amb motiu de l’Any Internacional de la Taula Periòdica, amb premis de 1000 €, 800 € i 500 €, per al primer, segon i tercer premi, respectivament.

tracking