Diari Més

Empresa

David Castañeda assumeix la direcció d'ELIX Polymers

Substitueix a Wolfang Doering, que ha deixat el càrrec després de la integració de l'empresa dins el gegant xinès Sinochem

David Castañeda, CEO d'ELIX Polymers.

David Castañeda assumeix la direcció D'ELIX PolymersELIX Polymers

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

DavidCastañedaha estat nomenatCEOi membre del consell per aELIXPoymersSL, substituint, d'aquesta manera, aWolfangDoeringque vadeixarel càrrec a finals de març.

Castañedaés el màximresposabled'ELIX des del passat 8 d'abril, d'acord amb la confirmació realitzada pel Consell d'Administració de l'empresa, que recentment s'ha integrat dins el gegant xinèsSinochemInternational. Fins ara, el nouCEOhavia ocupat el càrrec de Director d'Innovació i responsable de desenvolupament d'Operacions i Negoci dins la companyia, amb seu a Tarragona.

En un comunicat,Castañedamostrava la seva satisfacció pel nomenament: «Estic orgullós del meu nomenament i espero continuar amb l'èxit d'ELIX Polymers,recolzatper un excel·lent equip de professionals. Treballarem junts per augmentar la nostra presència global sota la titularitat deSinochem, desenvolupant el pla estratègic i els ambiciosos plans de creixement de la companyia».

Perla seva banda,XiaoleiZhang, president del Consell d'Administració destacava, en el mateix comunicat, l'experiència deCastañeda, comminant-lo a liderar «la companyia en aquesta nova etapa. Com a Consell elrecolzaremen el desenvolupament d'ELIX com productor d'especialitats d'ABSsota la titularitat deSinochem».

tracking