Diari Més

Empresa

BASF SONATRACH inverteix prop de 10 milions d'euros a la planta de propilè de Tarragona

Permetrà augmentar la capacitat anual de la planta de 370.000 a 420.0000 tones

Aprovada l'ampliació de l'estació depuradora de BASF, que donarà servei a La Canonja

Aprovada l'ampliació de l'estació depuradora de BASF, que donarà servei a La CanonjaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'empresa productora de propilèBASF SONATRACHPropanChem, situada al polígon químic sud, durà a terme un projecte per a eliminar colls d'ampolla en el procés productiu, la qual cosa permetrà augmentar la capacitat anual de la planta de 370.000 a 420.0000 tones.

S'ha apostat per aquesta inversió ja que es preveu a curt i mitjà termini un increment de la demanda.

El projecte es focalitzarà en l'augment de capacitat de diversos equips de la planta que en aquests moments limiten la capacitat de producció i s'implementarà en la següent parada de manteniment, programada per al 2021.

«Aquest projecte ens permetrà mantenir la competitivitat de la planta de propilè i la dels nostres clients, així com el lideratge a nivell mundial d'eficiència de plantes amb el mateix procés productiu», explica J.A. Díaz, responsable del projecte i de l'àrea de Tecnologia de la planta de propilè.

Aquesta inversió ha arribat en un moment òptim de l'empresa ja que s'uneix als bons resultats econòmics dels últims anys i a la fita d'haver aconseguit els 5 milions de tones al novembre de 2018, any en què, amb 379.000t es va aconseguir també, batre el rècord absolut de producció de la planta.

tracking