Diari Més

Política

Dídac Nadal assegura que «l'anhel de La Móra per ser una EMD és més que justificable»

«És incomprensible que faci més de tres anys que el veïnat esperi reunir-se amb l’actual alcalde», va dir en una trobada amb veïns i entitats

Imatge de la trobada entre el candidat i els veïns de La Móra.

Dídac Nadal assegura que «l'anhel de La Móra per ser una EMD és més que justificable»Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«El fet que La Móra-Tamarit vulgui esdevenir una Entitat Municipal Descentralitzada és més que justificable davant el menysteniment que pateix i ha patit aquest barri en la darrera dècada», va manifestar dissabte el candidat de Junts per Tarragona a l’alcaldia de Tarragona, Dídac Nadal.

L’alcaldable, que ha fet aquestes declaracions en el transcurs d'una trobada dissabte al matí amb veïns i entitats de La Móra, va dir que davant d’aquesta situació «és incomprensible que faci més de tres anys que el veïnat esperi reunir-se amb l’actual alcalde i que aquest posi pals a les rodes perquè el barri pugui decidir».

«Les demandes de La Móra-Tamarit són nombroses i històriques, cal i és urgent posar en marxa totes aquelles actuacions a curt i mitjà termini per dignificar aquest barri», va assenyalar Nadal, que va desgranar les diferents problemàtiques com ara «el gran dèficit d’equipaments públics». «La Móra-Tamarit només té un local per a l’Associació de Veïns i unes pistes esportives a l’aire lliure que no es poden fer servir davant l’elevat grau de degradació en què es troben», va manifestar.

A banda de la creació i dignificació d’equipaments públics, Nadal es va comprometre a «incrementar i controlar les tasques de neteja i manteniment a tot el barri i dignificar el canal, el qual és competència de l’Ajuntament de Tarragona i es troba en un estat vergonyós».

L’alcaldable també va recordar la necessitat d’adaptar els serveis de neteja i de seguretat tenint en compte que a l’estiu la població de La Móra-Tamarit es triplica. «Pel que fa a la seguretat, apostem per la policia de barri per tal que dos agents passin a convertir-se en els referents de cada barri i es creï una relació continua de proximitat amb la ciutadania».

tracking