Diari Més

La doctora de la URV Joana Zaragoza presenta l'opuscle de la Soledat

La Congregació ha recuperat una corona

La presentació de l'opuscle a l'església de Natzaret.

La doctora de la URV Joana Zaragoza presenta l'opuscle de la SoledatGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joana Zaragoza, professora titular del Departament de Filologia catalana de l’àrea de Filosofia grega de la URV, fou l’encarregada ahir de presentar el nou opuscle de la Congregació de Senyores de la Mare de Déu de la Soledat de Tarragona a l’església del Natzaret. La priora d’aquesta congregació exclusiva de dones, Maria Dolors Nolla, es mostrava ahir esperançada que enguany els hi concedeixi una treva per poder dur a terme la Processó de la Mare de Déu de la Soledat, que se celebrarà el 20 d’abril.

Nolla explica que la congregació, gràcies a la col·laboració de les congregantes, pot gaudir d’algunes novetats. «Arreglarem els fanals del pas. D’altra banda, ens van robar una corona i vam poder fer una de més petita. Amb la donació d’una congreganta s’ha fet una altra amb plata daurada, perles i pedra lapislàtzuli», explicava ahir Maria Dolors Nolla. Gràcies també a l’aportació de les congregantes, la Mare de Déu estrenarà mantell.

La Congregació de Senyores de la Mare de Déu de la Soledat de Tarragona gaudeix actualment de 1.122 congregants i Maria Dolors Nolla assegura que la congregació continua sumant incorporacions.

La presentación del opúsculo en la iglesia de Nazaret.

La doctora de la URV Joana Zaragoza presenta l'opuscle de la SoledatGerard Martí

tracking