Diari Més

Societat

L'Anella Mediterrània acull la 13à Trobada Esportiva d'Escoles d'Educació Especial

Han participat 9 escoles amb 155 alumnes

Nou escoles d'educació especial han participat en la Trobada Esportiva.

L'Anella Mediterrània acull la 13à Trobada Esportiva d'Escoles d'Educació EspecialCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Anella Mediterrània ha acollit aquest divendres la13a edició de la Trobada Esportiva d’Escoles d’Educació Especial, que ha comptat amb un total de 155 participants.

Les tres entitats promotores de la trobada Escola Solc, Institut Cal·lípolis i Consell Esportiu del Tarragonès han decidit, per primera vegada, fer-la fora de la seu habitual del Complex Educatiu.

En la trobada han participat nou escoles de la província: Solc de Tarragona;Jeroni de Moragas de Móra d’Ebre; Ntra. Sra. del Mar de Reus; Sant Rafael de Tarragona; Estela de Tarragona; Escola EE ALBA de Reus; CEE L’Àngel – APASA d'Amposta; Garbí del Vendrell; i CEE La Muntanyeta de Tarragona.

En aquesta edició, els nois han participat en diferents activitats esportives, lligades a la modalitat de l'atletisme i de diferents jocs esportius i cooperatius dirigides pels propis alumnes de l’Institut Cal·lípolis. També han gaudit de diferents obsequis entregats al final dela trobada. Després del dinar, aquells centres que s'han quedat a l'Anella, han pogut tancar la jornada amb una sessió musical de balls.

tracking