Diari Més

Tarragona promou el mes de la salut amb activitats gratuïtes per a tots els públics

Caminades, ioga en família, conferències o tallers sobre primers auxilis a la llar són alguns dels actes previstos

En aquesta cinquena trobada han conegut les instal·lacions de l'Anella Mediterrànea

Imatges dels Tarraconins SaludablesCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tarragona acull durant el mes d'abril tot un seguit de propostes al voltant de la promoció de la salut. L'Ajuntament de Tarragona, juntament amb diverses entitats vinculades al món de la salut, proposenactivitatsgratuïtes per conèixer i adquirir millors hàbits.

Entre les activitats previstes, demà dimecres dia 3 d'abril, tindran lloc tres Tallers teòric i pràctic de suport vital bàsic al Col·legi Oficial d'infermers i Infermeres de Tarragona. Aquesta activitat està adreçada al públic en general i caldrà realitzar inscripció prèvia al telèfon 977 23 95 19.

El dijous, 4 d'abril, també tindrà lloc la VII Caminada Bon Pas Fem Salut a Tarragona que sortirà a les17:30 horesdes del Camp de Mart. Es tracta d'una activitat oberta a tots els públics, però que també caldrà inscripció prèvia als telèfons 977 22 41 51 o 977 21 11 89.

Divendres, 5 d'abril, serà el moment d'una proposta per descobrir el Ioga en família. Serà a les18:30 horesa la Sala d'Educació del Camp Muralles. Expressament pensada per a famílies amb nens, tindrà duració d'una hora. Les inscripcions es poden fer al telèfon 977 24 94 04.

Entre aquestes iniciatives, diumenge hi haurà una cita molt familiar. Serà la sisena TrobadaTarraconinsSaludables que cada any volem gaudir del temps lúdic a l'aire lliure. El punt de sortida serà la pista deSkatedel Parc Francolí a les deu del matí. La caminada arribarà fins al Pont delDiablea través del sender del Camí del Riu. Està adreçat a famílies amb infants de fins a 12 anys. Cal realitzar la inscripció a través de la web www.traconins.cat.

Les activitats continuaran la següent setmana. Dilluns, dia 8 d'abril, tindrà lloc una conferència titulada la TeràpiaPsicològica. Una eina per millorar el teu benestar emocional. Serà de19:00a20:30 horesa la sala d'actes de la Delegació de Tarragona delCOPC(Avinguda RamonyCajal). Les inscripcions es poden realitzar a través del mail copc.t@copc.cat i al telèfon 977 21 41 02.

I també dilluns tindrà lloc la iniciativa, Activa't ambTarracosalut, serà a les 9:30horesdavant de l'entrada del CAP Jaume I. Tothom qui vulgui fer exercici en companyia pot apropar-se, sense inscripció prèvia.

Dimecres, dia 10 d'abril, des de les10:00a les18:00 hores, al carrer Colom, al lateral del Mercat Central, s'instal·larà una carpa de promoció de l'Alletament Matern. Aquesta iniciativa està adreçada a mares, pares i família, embarassades i tota la població interessadaaconèixer més sobre l'alimentació pels nadons.

I des de les10:00a les14:00 horesdel migdia, el mateix dia tindrà lloc una sessió de Primers Auxilis a la Llar per poder saber com reaccionar davant accidents dintre de casa. Les inscripcions es poden fer a www.cruzroja.es o al telèfon 977 24 50 62.

L'últim dia dels programats per aquest mes dedicat a la salut serà eldijousdia 11 d'abril. El Cap Jaume I acollirà l'activitat Hàbits Saludables que s'adreça al públic en general. També dijous, la seu del COPEC, Col·legi de Pedagogs de Catalunya, de Tarragona realitza una píndola pedagògica que aborda la Celiaquia i pedagogiaadreçata professionals de la pedagogia, psicopedagogia, professorat, educadors i públic en general. La seu del COPEC està situada a la Rambla Nova 12,1er2a. D'altra banda, les inscripcions poden realitzar-se a la web www.pedagogs.cat/cursos.asp.

tracking