Diari Més

Societat

S'obre el termini per sol·licitar una parada per la Diada de Sant Jordi a Tarragona

Les peticions s’han de registrar a les oficines de l’OMAC abans del dia 12 d’abril

La Rambla Nova, plena de parades de roses i llibres per Sant Jordi.

Els tarragonins omplen la Rambla Nova en un Sant Jordi assolellatDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Tarragona ha obert aquesta setmana el termini per presentar sol·licituds per instal·lar una parada a la via pública durant la Diada de Sant Jordi. La majoria s’instal·len a la Rambla Nova de la Ciutat, tot i que també n’hi poden haver en altres indrets.

Els professionals i entitats interessats a disposar d'una parada poden presentar la seva petició fins al 12 d'abril a les oficines de l'OMAC. En el cas de llibreters i floristes, és imprescindibles que les empreses estiguin al corrent de pagament de l'Impost d'Activitats Econòmiques, mentre que les associacions han de constar com a actives al Registre d'Entitats Municipal.

En el cas de la Rambla Nova, l'artèria principal de la ciutat es dividirà novament en trams. Els espais més propers a l'Estàtua dels Despullats i la Font del Centenari es destinaran a llibreters i floristes, institucions, partits polítics, mitjans de comunicació i associacions del tercer sector, mentre que els trams compresos entre el carrer Sant Agustí i el Balcó del Mediterrani es destinaran a entitats.

El dijous 18 d'abril es publicarà la resolució d'aprovació definitiva de les ocupacions.

tracking