Diari Més

La Pujada al Loreto arriba a la seva 30a edició

La cursa tindrà lloc aquest diumenge 7 d’abril i comptarà amb la participació de 23 persones afiliades a la ONCE

Molta participació

La Pujada al Loreto (1)Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tradicional Pujada al Lotero arriba aquest diumenge 7 d’abril a la seva 30a edició. Un total de 23 persones afiliades a la ONCE participaran a la cursa, organitzada per la ONCE i el Patronat Municipal d’Esports de Tarragona amb l’objectiu de fer una ciutat més integrada i inclusiva. Enguany, tal com ja es va fer l’any passat, es farà també una caminada popular de forma paral·lela per afavorir la participació de persones amb discapacitat.

La sortida de la cursa serà a les 10.00 h des del número 10 de la Rambla Vella -davant de l’edifici ONCE- i recorrerà la Via Augusta i Camí del Club Gimnàstic fins al Santuari del Loreto. El total del recorregut són 5,17 quilòmetres. La caminada popular sortirà a les 9.45h i es realitzarà per un circuit diferent i amb atractiu cultural. Tant la caminada com la cursa surten des de l'ONCE Tarragona i arriben fins al Santuari del Loreto.

Els participants correran amb xip, com els altres anys, motiu pel qual les inscripcions són limitades i tindran un cost de 7 euros per persona. Tots els participants tindran un obsequi i podran gaudir d'un esmorzar col·lectiu en acabar la cursa o caminada.

La cursa compta amb la col·laboració principal de l’ONCE i el suport de la Federació Catalana d’Esports per a Cecs, Repsol, Coca-Cola, Automatic Tarraco, Ruzafa, el Port de Tarragona i Òptica Teixidó.

tracking