Diari Més

Eleccions

Junts per Tarragona presenta els candidats dels primers llocs de la llista per les municipals

Elvira Vidal, Eusebi Campdepadrós i Roser Olivé ocuparan els llocs del 3 al 5

Els cinc primers candidats de la llista de Junts per Tarragona.

Junts per Tarragona presenta els candidats dels primers llocs de la llista per les municipalsjunts per Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La llista de Junts per Tarragona, liderada per Dídac Nadal com a alcaldable i Cristina Guzmán –els dos, actuals regidors– compta amb Elvira Vidal, Eusebi Campdepadrós i Roser Olivé com a números 3, 4 i 5. Vidal és l’actual presidenta de l’Associació de Veïns de Solimar-Monnars, mentre que Campdepadrós va liderar la candidatura de Junts per Catalunya el 21-D i exerceix de Secretari Primer de la Mesa del Parlament de Catalunya. Finalment, Olivé és activista cultural. La llista és promoguda pel PDeCAT local i actualment compten amb dos regidors a l’Ajuntament de Tarragona, obtinguts per l’antiga federació de Convergència i Unió (CiU). El tercer representant que van aconseguir se’l va quedar Unió, actual Units per Avançar.

Dídac Nadal els ha presentat destacant que «són persones amb notable experiència en àmbits pels quals apostem fermament com són la participació ciutadana, l’empoderament del teixit associatiu, el foment de la cultura i la defensa de Tarragona en el conjunt del país». «Tots i totes elles són un reflex de la ciutadania diversa de Tarragona, tarragonins i tarragonines amb diferents sensibilitats que tenim un objectiu comú: Tarragona», ha manifestat Nadal, que ha assenyalat que la situació actual que viu la ciutat «requereix superar les lògiques de partit i posar Tarragona per sobre i per damunt de tot».

«L’Elvira Vidal és una de les persones que ha liderat el moviment associatiu de la ciutat, admirem el seu esforç per millorar el dia a dia dels veïns i veïnes», ha destacat Nadal. «Hem treballat per la millora de les condicions de vida del veïnat i tinc moltes ganes de seguir-ho fent per, sobretot, posar en marxa mecanismes de participació ciutadana i millorar la relació entre la ciutadania i l’Ajuntament de Tarragona», ha manifestat per la seva banda Vidal.

«Més enllà de tots els seus coneixements i la seva defensa pels drets i les llibertats de Catalunya, l’Eusebi Campdepadrós serà la nostra veu al Parlament de Catalunya. És imprescindible que l’Ajuntament tingui un interlocutor directe amb el Parlament per defensar els interessos de Tarragona», ha assenyalat Nadal pel que fa al número 4 de la candidatura. «El dia 1 d’octubre de 2017 jo sé on era en Dídac Nadal, només arribar el vaig veure en una escola de Campclar al costat de la gent que acabava de ser agredida. També sé on era el senyor Ballesteros: Estava amagat i va enviar la Guàrdia Urbana per ajudar en les tasques a la Policia Nacional. És una de les moltes coses que em fan creure amb en Dídac Nadal com a proper alcalde de Tarragona», ha manifestat Campdepadrós.

Pel que fa la número 5 de la candidatura, Roser Olivé, Nadal ha destacat «el seu gran compromís amb la tradició i la cultura tarragonina en tots els seus vessants, així com la seva enorme experiència i coneixement en el sector cultural». «El projecte d’en Dídac Nadal és esperançador, un projecte que aposta per alçar i obrir la cultura en totes les seves disciplines, un projecte que s’allunya dels projectes faraònics i que aporta solucions, que aposta pels artistes locals i que vol fomentar-los i projectar-los de portes en fora», ha manifestat per la seva banda Olivé.

tracking