Diari Més

Successos

Detingut per empènyer un agent de la Guàrdia Urbana quan va ser aturat per conduir begut

Anava fent ziga-zagues pel passeig marítim Rafael de Casanova

Vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona

Guàrdia Urbana de TarragonaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La matinada d'aquest dilluns, un home de 32 anys ha estat detingut per la Guàrdia Urbana de Tarragona com a presumpte autor d'un delicte de resistència i desobediència a agents de l'autoritat. També se li imputen delictes per conduir sota els efectes de l'alcohol i negar-se a sotmetre's a la prova d'alcoholèmia.

Els fets es van produir al voltant de les 5 de la matinada, quan la Policia Portuària va requerir la presència de la Guàrdia Urban per practicar la prova d'alcoholèmia a un conductor. Aquest havia estat aturat perquè circulava fent ziga-zagues pel passeig marítim Rafael de Casanova.

El conductor, però, es va negar reiteradament a fer-se cap mena de prova, argumentant que no havia begut gens d'alcohol i que estava en condicions de conduir. Quan els agents de la Guàrdia Urbana anaven a immobilitzar el vehicle, l'home ha empès i cridat els agents, la qual cosa ha motivat la seva detenció.

Més incidències per conduir begut

D'altra banda, dissabte a la tarda, la Guàrdia Urbana de Tarragona va obrir diligències a un home de 53 anys que conduïa sota els efectes de l'alcohol. Els fets es van produir a les 17.00 h, quan una patrulla va aturar, al carrer Pompeu Fabra, un vehicle el conductor del qual mostrava símptomes d'embriaguesa.

Els agents van acudir després de rebre l'avís per part d'un ciutadà. El conductor circulava amb l'assegurança obligatòria caducada i va donar positiu al control, amb una taxa de 0,79 mg/l.

tracking