Diari Més

La Salle recorda el seu fundador en la presentació de l'opuscle

Alícia Fernández Sivill fa un paral·lelisme entre les vides de Jesús i el creador dels ‘germans’

Alícia Fernández, ahir en la presentació de l'opuscle de la Salle a l'església de Sant Agustí.

opuscle, Associació La Salle Tarragona, Alícia Fernández SivillGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’església de Sant Agustí va acollir, ahir a la tarda, la presentació de l’opuscle de l’Associació La Salle Tarragona, a càrrec d’Alícia Fernández Sivill, directora del centre educatiu lasalià amb seu a l’avinguda Països Catalans, a Sant Pere i Sant Pau. L’acte va comptar amb la participació de la coral infantil del col·legi.

El president de l’entitat, Joaquim Julià, va informar a aquesta redacció que s’ha escollit Fernández Sivill per presentar l’opuscle «perquè aquest any es compleix el 300 aniversari de la mort de Sant Joan Baptista de la Salle», fundador d’aquest corrent educatiu tan arrelat a la ciutat de Tarragona, ja que hi és present des del 1096.

En la presentació de l’opuscle, Fernández Sivill va establir un paral·lelisme entre Jesús i el fundador de la Salle, «que van dedicar les seves vides al demès i ho van deixar tot per fer la voluntat de Déu». La directora del centre va agrair «aquesta oportunitat», tenint en compte que «no sóc tarragonina». En el decurs de la presentació de l’opuscle, també va incidir en la «importància» de la Setmana Santa a Tarragona, «una tradició que passa de pares a fills». Fernández Sivill, de Roda de Berà, dirigeix el centre escolar des del 2014 i fa vint anys que està vinculada al mateix. En el seu parlament, va qualificar la Setmana Santa de la ciutat com «una experiència sorprenent, de devoció i tradició», de manera molt especial per a aquells tarragonins que hi participen de manera activa en la diversitat d’activitats que s’hi celebren tots els anys.

tracking