Diari Més

Política

Dídac Nadal incorpora Eusebi Campdepadrós com a número 4 de Junts per Tarragona

Des de les eleccions del 21 de desembre de 2017, és Secretari Primer de la Mesa del Parlament de Catalunya

D'esquerra a dreta: Eusebi Campdepadrós, Dídac Nadal, Josep Ramon Tules, Eduard Pujol i Josep Maria Cruset.

Dídac Nadal incorpora Eusebi Campdepadrós com a número 4 de Junts per TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El diputat i Secretari Primer de la Mesa del Parlament de Catalunya per Junts per Catalunya, Eusebi Campdepadrós, ocuparà el número 4 de la llista del candidat de Junts per Tarragona a l’alcaldia de Tarragona, Dídac Nadal.

Segons Nadal, la incorporació de Campdepadrós «és una mostra evident de la transversalitat de la nostra llista, una candidatura integradora que engloba les diferents sensibilitats de la ciutadania tarragonina».

El número 4 «és una persona de reconegut prestigi en el món de l’advocacia i en el de la defensa dels drets i les llibertats de Catalunya», ha manifestat Nadal. El candidat a l'alcaldia de la ciutat ha destacatla importància que «el govern local disposi d’una persona que formi part de la presa de decisions al Parlament de Catalunya, que esdevingui un interlocutor directe per defensar els interessos de Tarragona».

Eusebi Campdepadrós és llicenciat en Dret, tota la seva carrera professional s’ha desenvolupat en l’àmbit de l’exercici lliure de l’advocacia. Ha format part de les comissions de Mediació i Deontologia Professional i de Llengua Catalana de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Tarragona, així com de la Comissió de Llengua del Consell de Col·legis d’Advocats de Catalunya.

També és professor a la Universitat Rovira i Virgili del Postgrau de Directors de Centres Educatius i, entre altres càrrecs, ha estat president de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya, secretari de la comissió Castells Patrimoni de la Humanitat a la UNESCO i Cap de Pinyes de la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

Ha format part de la Junta Electoral de la plataforma Tarragona Decideix que va dur a terme la consulta popular el 17 d’octubre de 2010, així com de la Comissió Organitzadora del Pacte a Tarragona pel Dret a Decidir, previ a la Consulta del 9-N. Actualment és membre del Secretariat Nacional de Juristes per la Independència de l’ANC.

Des de les eleccions del 21 de desembre de 2017, Eusebi Campdepadrós és Secretari Primer de la Mesa del Parlament de Catalunya per Junts per Catalunya.

tracking