Diari Més

Successos

Dos detinguts per robar sis mòbils d'una botiga de telefonia de Tarragona

Els arrestats també podrien ser els autors d’un robatori en un establiment d’alimentació aquesta mateixa nit

Vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona

Guàrdia Urbana de TarragonaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut, la matinada d’aquest dimecres, dos joves de 18 i 19 anys com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força. Els arrestats estan acusats de robar sis mòbils en una botiga de telefonia mòbil de la ciutat. També es sospita que siguin els autors d’un altre robatori en un establiment d’alimentació.

El cos policial ha rebut, a la 1 de la matinada, un avís d’un veí de l’avinguda Maria Cristina que informava que algú havia trencat el vidre d'un aparador d'una botiga de telefonia mòbil d'aquesta via. Un cop facilitada la descripció a totes les unitats, una patrulla va localitzar els presumptes lladres al Parc de la Ciutat. Al costat del banc on es trobaven asseguts hi havia tres protectors plàstics de pantalles de mòbils.

Tenint en compte els indicis, la patrulla va sol·licitar més dotacions per fer un registre de les proximitats del parc, per comprovar si els joves havien amagat els telèfons per la zona. Un cop van arribar més agents, un dels sospitosos va explicar que els mòbils estaven amagats a l'interior d'una bossa de plàstic situada sota d'un banc del parc. A dins de la bossa hi havia sis telèfons de diferents models, motiu pel qual van ser detinguts.

Es considera que els dos joves també podrien ser els autors d'un robatori, aquesta mateixa nit, a una botiga d'alimentació de l'avinguda Catalunya.

tracking