Diari Més

Política

Dídac Nadal optarà a l'alcaldia amb el nom de Junts per Tarragona

Cristina Guzmán serà la número 2 de Nadal, qui creu que cal «superar les lògiques de partit»

Dídac Nadal i Cristina Guzmán al Balcó del Mediterrani.

Dídac Nadal i Cristina Guzmán al Balcó del Mediterrani.Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El candidat a l’alcaldia de Tarragona Dídac Nadal va anunciar ahir que es presentarà a les eleccions municipals del pròxim maig sota el nom Junts per Tarragona. «Dona sentit al nostre primer i principal objectiu: Treballar junts i juntes per Tarragona, perquè som conscients que només amb la implicació de tots assolirem la Tarragona que volem», va explicar Nadal, des del Balcó del Mediterrani.

El portaveu del PDeCAT a l’Ajuntament va destacar que Junts per Tarragona engloba tota la ciutadania tarragonina de diferents sensibilitats perquè «posem Tarragona per sobre i per damunt de tot i considerem que el moment actual que viu la ciutat requereix superar les lògiques de partit».

«Volem que Junts per Tarragona sigui el punt de trobada de tots aquells tarragonins i tarragonines que volen una Tarragona millor: il·lusionant, amable, participativa, cohesionada, integradora i competitiva. I ho volem fer junts i juntes», va manifestar l’alcaldable, que ha assenyalat que «el nostre gran projecte és Tarragona i la seva gent».

Cristina Guzmán, número 2

La regidora Cristina Guzmán ocuparà el número 2 de la llista de la candidatura de Junts per Tarragona a l’alcaldia de Tarragona. «La seva implicació ha quedat més que demostrada, així com la seva honestedat i enorme treball diari enfocat a la millora de la qualitat de vida de la ciutadania. De fet, nombrosos membres del teixit associatiu de la ciutat ens han demanat que la Cristina ocupés aquesta posició», va manifestar Nadal.

Per la seva banda, Guzmán, va agrair a Nadal «que hagi comptat amb mi per donar continuïtat al projecte que vàrem iniciar amb l’Albert Abelló que es basava i es basa en treballar al costat de les entitats de tots els sectors de la ciutat». «Continuarem escoltant al teixit associatiu per donar solució a totes les seves necessitats i construir entre totes i tots la Tarragona que volem», va concloure.

En les passades eleccions municipals a l’Ajuntament de 2015 els convergents, aleshores CiU, van aconseguir el 10,97% dels vots i es van situar com a cinquena força, per darrere de PSC, Cs, ERC i PP i per davant de la CUP i ICV.

tracking