Diari Més

Detingut quan anava en cotxe amb la dona sobre la qual té una ordre d'allunyament

Els agents van aturar el turisme, conduït per la dona, perquè tenia la ITV caducada

Fins a 600 aspirants opten a les dotze places d'agents de la Guàrdia Urbana

Imatge d'arxiu d'un agent de la Guàrdia Urbana de Tarragona, controlant el trànsit.Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Tarragona ha detingut aquest dimecres al matí un home de 46 anys, veí de Tarragona, per trencament de condemna. En concret, l’home ha estat arrestat quan viatjava en el cotxe que conduïa la dona sobre la qual té una ordre d’allunyament.

Els fets han succeït poc després de les 9.30h, quan una patrulla que realitzava tasques de control de trànsit a l'avinguda Vidal i Barraquer. Els agents han observat un turisme que duia l'adhesiu de la inspecció tècnica de vehicles caducat des de 2017, motiu pel han demanat que s’aturés.

La conductora ha baixat del vehicle molt nerviosa i ha manifestat la intenció de marxar del lloc tan ràpid com fos possible. Feta la comprovació de la identitat de tots els ocupants del vehicle, els agents han tingut constància que un d’ells tenia en vigor una ordre d'allunyament dictada pel Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 de Valls. L'ordre establia, precisament, l'allunyament de la conductora del turisme.

Detingut un home de 53 anys per ordre de crida i cerca

La Guàrdia Urbana va detenir ahir dimarts un home de 53 anys que tenia pendent una ordre de crida i cerca.

Poc abans de les 11 h, una patrulla que es trobava a la plaça dels Carros va observar assegut a un banc un individu que, en adonar-se de la presència dels agents, va aixecar-se de forma sobtada per marxar del lloc.

Quan els agents van identificar aquesta persona van comprovar que li constava una ordre de crida i cerca emesa aquest mateix mes de març pel Jutjat d'Instrucció número 2 de Tarragona, motiu pel qual va ser arrestat.

tracking