Diari Més

Policial

Xoca contra un arbre portant un cotxe robat i sense carnet

L'home havia sostret el vehicle a un reusenc

El carrer Doctor Guasch Mallafré, on va tenir lloc l'accident

Xoca contra un arbre portant un cotxe robat i sense carnetGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 33 anys, veí de les Borges Blanques, com a presumpte autor d'un delicte de robatori d'un vehicle.

Poc després de les set del matí d'ahir diumenge, la Guàrdia Urbana va rebre l'avís que s'havia produït un accident de trànsit al carrer Doctor Mallafré Guasch. En concret, un vehicle havia sortit de la via i havia topat contra un arbre. Una vegada al lloc dels fets, els agents van trobar-s'hi dotacions de SEM i de bombers, que treballaven per treure el conductor de l'interior del vehicle.

Els policies municipals van observar algunes circumstàncies estranyes, ja que el pany de la porta estava forçat i el sistema d'arrencada manipulat. Les dades del conductor no coincidien amb les del propietari del vehicle, motiu pel qual es va contactar amb la persona titular, amb domicili a Reus, qui va explicar que no trobava el vehicle al lloc on l'havia aparcat, motiu pel qual sospitava que li havien sostret.

A l'interior de l'ambulància els agents van trobar una peça de ferro presumptament utilitzada per obrir la portada del vehicle.

Consultats els antecedents de la persona accidentada es va comprovar que no havia obtingut mai el permís de conduir i que tenia nombrosos antecedents policials per diversos robatoris.

tracking