Diari Més

Oci

El Casal x Setmana Santa de l'Espai Jove Kesse arriba a la 6a edició

Aquest dilluns s’obren les inscripcions per les activitats, que es dirigeixen a joves de 12 a 35 anys i es faran del 13 al 18 d’abril

Les activitats estan adreçades a persones de 12 a 35 anys.

Casal x Semana Santa Espai Jove Kesse TarragonaAjuntament de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Casal x Setmana Santa arriba enguany a la seva 6a edició i es farà del 13 al 18 d’abril a l’Espai Jove Kesse de Tarragona, durant totes les tardes, de 16.30 a les 21 h. Les activitats estan dirigides a joves de 12 a 35 anys i les inscripcions per participar-hi s’obren aquest dilluns, 25 de març. Es poden fer presencialment als espais joves o a través del web www.tarragonajoveorg.

Els participants al casal podran provar els espais i materials que es troben en cessió, com aules de reunió i/o treball en grup, d’assaig o d’entrenament, de cuina o de fotografia, entre d’altres. Durant aquests dies es podrà accedir sense haver de disposar del carnet Tarragonajove.

Com a activitats formatives i d’educació, està previst tornar a realitzar el curs de premonitor/a de lleure per a joves de 15 a 17 anys, on durant quatre dies 25 joves podran dedicar descobrir tècniques i recursos claus per iniciar un camí formatiu i professional en el món d’educació en el lleure. El curs és gratuït i es realitzarà de 16.30 a 20.30 h del 15 al 18 d’abril.

A més, les persones que accedeixin als espais podran participar durant cada tarda en activitats diverses. D’aquesta manera el dissabte 13 d’abril es podrà participar al Torneig Torneig PVP Kingdom Cup organitzat per la Comunitat Pokémon a Tarragona. Del 15 al 18, l’Associació de Rol i estratègia de Tarragona oferirà espais de joc per a les persones joves interessades en aquesta forma d’oci. El dimecres 17 s’oferirà el taller de Booty dance i Twerk des de una perspectiva feminista i el dijous 18 l’entitat Poligon Cultural oferirà un taller de grafit. D’altra banda, durant totes les tardes hi haurà activitats diverses als espais compartits de la primera planta adreçades a joves de 12 a 19 anys, principalment manualitats, gimcanes, jocs de taula, tennis taula, futbolí, o videojocs, entre d’altres.

L’Espai Jove Kesse estarà obert durant les vacances de Setmana Santa les tardes de 16.30 a 21 h. El sistema de portes obertes permetrà l’accés a la totalitat de l’espai.

El Casal X Setmana Santa és una iniciativa del Servei Municipal TarragonaJove (Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona) en el marc del Programa d’Alternatives d’Oci i Consums (Energia Urbana) i amb el suport del Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad (PNSD).

tracking