Diari Més

Successos

Un ferit molt greu en un accident entre un camió i una furgoneta a l'AP-7 a Tarragona

Els Bombers han hagut d'excarcerar el ferit, que havia quedat atrapat dins el vehicle, i el SEM l'ha traslladat a l'Hospital Joan XXIII

Els Bombers han hagut d'excarcerar l'afectat.

Els Bombers han hagut d'excarcerar l'afectat.Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home ha resultat ferit greu el matí d'aquest divendres 22 de març en un accident de trànsit amb un camió i una furgoneta implicats a l'AP-7 a Tarragona. L'afectat ha estat traslladat a l'Hospital Joan XXIII. Pel que fa a l'afectació viària, l'accident ha obligat a tallar dos carrils i causa retencions de fins a tres quilòmetres.

El sinistre s'ha produït a les 6.12h del matí al punt quilomètric 243 de l'AP-7, al terme municipal de Tarragona, segons la informació del Servei Català de Trànsit. Per causes que es desconeixen, un camió i una furgoneta han col·lidit. En conseqüència, un home ha quedat ferit molt greu, mentre les dues altres persones implicades en el xoc han resultat il·leses.

Fins al lloc s'ha traslladat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han hagut d'excarcerar l'afectat, ja que aquest havia quedat atrapat mecànicament a l'interior del vehicle en el qual viatjava. També hi ha acudit el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), que ha traslladat el ferit en estat molt greu a l'Hospital Joan XXIII de la ciutat.

Pel que fa a l'afectació viària, l'accident ha obligat a tallar dos carrils de l'autopista en sentit nord. La incidència viària causa retencions de vehicles de fins a tres quilòmetres.

tracking