Diari Més

Mobilitat

S'instal·laran vuit nous reductors de velocitat a Tarragona

Es vol augmentar la seguretat dels vianants a diferents punts de Sant Pere i Sant Pau, Campclar, Torreforta, Sant Salvador i el centre de la ciutat

Es col·locaran reductors de velocitat tipus esquena d'ase a vuit carrers.

Reductors de velocitat esquena d'aseCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Conselleria de Mobilitat de l’Ajuntament de Tarragona ha licitat la implantació de diferents elements reducors de velocitat, els quals es col·locaran just abans dels passos a diversos carrers de la ciutat. Amb aquesta actuació es persegueix augmentar la seguretat dels vianants a diferents punts de Sant Pere i Sant Pau, Campclar, Torreforta, Sant Salvador i al centre.

En concret està previst instal·lar reductors de velocitat tipus esquena d’ase a vuit carrers de la ciutat. Totes les vies tenen una important circulació de vianants i, a causa de les característiques dels carrers, es dona peu als vehicles a no respectar les senyals de circulació. Els carrers on es col·locaran són Marcel·lí Domingo (Sant Pere i Sant Pau), Riu Siurana i Riu Foix (Campclar), Montblanc i Josep Roqué (Torreforta), avinguda de Sant Salvador (Sant Salvador), Rambla del president Francesc Macià -dos elements en sentit pujada- i Carrer August (centre).

Els reductors de velocitat tipus esquena d'ase consisteixen en una elevació de la calçada en tota la franja transversal pavimentada. Aquests elements s'acompanyaran, com a senyalització horitzontal, de tres triangles blancs a la part ascendent sobre fons vermell. També aniran acompanyats de senyals de verticals amb el fons reflexiu groc fluorescent que indicaran la seva presència.

El pressupost de licitació és de 38.891,75 euros, IVA inclòs. El termini perquè les empreses interessades puguin presentar les seves ofertes s'acaba aquest dimarts 26 de març.

tracking