Diari Més

Successos

L'home mort a causa d'un accident a l'AP-7 a Tarragona tenia 40 anys i era veí de Reus

Havia estat traslladat a l'Hospital Joan XXIII amb pronòstic molt greu

Els Bombers han hagut d'excarcerar l'afectat

Mor la persona que ha patit l'accident aquest matí a l'AP-7 a TarragonaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'home que ha resultatferit en un accident aquest matí a l'AP-7 a Tarragona ha mort a l'Hospital Joan XXIII, després d'haver ingressat amb pronòstic molt greu. Es tracta d’I.R.G.,de 40 anys i veí de Reus.

L'accident s'ha produïta les 6.12h del matí al punt quilomètric 243 de l'AP-7, al terme municipal de Tarragona, segons la informació del Servei Català de Trànsit.En aquest, per causes que s'estan investigant, un camió i una furgoneta han topat i una persona ha resultat ferida molt greu.D’altra banda, dues persones han sortit il·leses de l'accident.

Fins al lloc s'ha traslladat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han hagut d'excarcerar l'afectat, ja que aquest havia quedat atrapat mecànicament a l'interior del vehicle en el qual viatjava. També hi ha acudit el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), que ha traslladat el ferit a l'Hospital Joan XXIII de la ciutat. Allí, finalment, ha mort.

L'accident ha obligat a tallar dos carrils i ha causat retencions de fins a tres quilòmetres. La situació s'ha normalitzat a les 9.44 hores.

Amb aquesta víctima, enguany han mort 28 persones en accidents de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

tracking