Diari Més

Societat

L'ICAT organitza una jornada de debat sobre la violència al món del futbol

La iniciativa s'ha celebrat aquest divendres a Tarragona

Imatge de la taula rodona que s'ha celebrat a l'ICAT.

L'ICAT organitza una jornada de debat sobre la violència al món del futbolICAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Secció de Dret de l’Esport de l'’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Tarragona (ICAT) ha organitzat aquest divendres una jornada de debat sobre la violència al món del futbol. Aquesta tenia com a objectiu reflexionar des de diferents perspectives sobre les diverses tipologies de violència als estadis de futbol i sobre quines són les millors estratègies per eradicar-les.

La jornada l’han inaugurat Gerard Figueras, Secretari General de l´Esport de la Generalitat; Manel Albiac, Degà de l’ICAT; Federic Adán, Director de l’EPJ de l'ICAT; i David Lanaspa, president de la Secció de Dret de l´Esport de l'ICAT.

Durant l'acte es van realitzar diverses ponències i finament, va tenir lloc una taula rodonaen la que han participat Ainara Acevedo, àrbitra de 1a. divisió femenina i internacional; Joan Collet, expresident del RCD Espanyol de Barcelona SAD; Enrique Martín Monreal, entrenador del Club Gimnàstic de Tarragona; Helder Moya, periodista esportiu a RNE a Tarragona; i David Lanaspa, president de la Secció de Dret de l´Esport de l'ICAT, que ha exercit de moderador.

tracking