Diari Més

El club de rol Diògenes denuncia que s'ha quedat sense local per no pagar una quota «il·legal»

L’entitat assegura que l’AAVV Part Alta, amb qui compartien espai, els ha demanat el pagament d’unes quotes «prohibides» i l’Ajuntament de Tarragona ho ha permès, per la qual cosa estudia accions legals

Imatge d'arxiu de diverses persones jugant a jocs de rol en el marc d'una activitat organitzada pel club.

El club de rol Diògenes denuncia que s'ha quedat sense local per no pagar una quota «il·legal»Club Diógenes Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Diògenes de Tarragona de jocs de rol ha denunciat que s’ha quedat sense local per deixar de pagar «una quota il·legal» que els exigeix l’Associació de Veïns de la Part Alta. Segons expressa en un comunicat, aquesta associació veïnal amb qui comparteix espai els ha demanat el pagament d’unes quotes «prohibides» durant sis anys i mig. Asseguren que l’Ajuntament ho ha permès i en deixar-la de pagar, després d’adonar-se que era «il·legal», són ells qui n’han sortit perjudicats i han perdut l’espai on realitzar la seva activitat. Per això estudien quines accions legals poden emprendre arran de la situació.

El club de rol, format per una cinquantena de persones, assegura que l’AAVV la Part Alta «infringeix greument la normativa a l’hora de gestionar aquest espai» i l’Ajuntament «ho ha permès i ho segueix permetent». «L’AAVV Part Alta ens va exigir el pagament de quotes per compartir el local durant sis anys i mig, un extrem totalment prohibit com vam descobrir fa pocs mesos», exposen en el comunicat, que prosegueix dient que «la irregularitat no ha suposat cap sanció per l’entitat veïnal i si pel Club Diògenes Tarragona».

Els jugadors de rol criticquen el consistori tarragoní perquè afirma que «ha permès que la citada associació ens fotés al carrer per ser honrats i no seguir una quota il·legal que volien augmentar al 50%». Afirmen que s’han quedat sense espai i sense els diners que han pagat aquests anys, cosa que «posa en greu risc la continuïtat del club».

El Club Diògenes afirma que «esperàvem el suport de l’Ajuntament» i que se senten «dolguts i enganyats» per la situació. Però no es donen per vençuts: «arribarem on sigui necessari per reclamar justícia i estem estudiant a quines instàncies acudir i quines accions legals podem prendre».

tracking