Diari Més

Veïnal

Vuit dies sense poder utilitzar l'ascensor per falta de corrent elèctrica

El bloc té sis plantes i molts veïns són grans

Porta de l'ascensor del número 7-B de Zamenhoff.

Vuit dies sense poder utilitzar l'ascensor per falta de corrent elèctricaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els veïns del número 7-B del carrer Zamenhoff, molts d’edat avançada, no poden utilitzar l’ascensor des del passat 12 de març. El gendre d’una veïna de 95 anys ha optat per portar-la a casa seva, mentre que la resta de residents, i de manera especial els que viuen en les plantes més elevades, «estan com si fossin a una gàbia», va dir, «ja que no poden sortir al carrer».

El problema sorgeix «perquè van posar un comptador nou que falla», i «la companyia talla la llum de l’ascensor», va explicar, per afegir que «diuen que vindrà un tècnic, però d’això ja fa vuit dies i l’ascensor segueix sense funcionar». Segons va explicar el gendre de la veïna de 95 anys, aquesta situació que es viu en el número 7-B del carrer Zamenhoff obeeix al fet que «contractes un mínim de consum elèctric i, si el superes, et tallen la llum i, en aquest cas, el subministrament de l’ascensor».

En opinió de la persona que es va posar en contacte amb aquesta redacció, «hauria d’haver-hi una prioritat per part de les companyies quan una problemàtica com aquesta es produeix en un habitatge de sis plantes, on la majoria de les persones que resideixen són grans i tenen dificultats per desplaçar-se». «Per a moltes d’elles, baixar les escales suposa un gran inconvenient i opten per no sortir de casa», va afegir, per exclamar que «això és de jutjat de guàrdia».

tracking