Diari Més

Política

Acero (PP): «Vaig ser un dels més casadistes de Tarragona»

El regidor serà el número 1 del PP pel Senat

Imatge d'arxiu de Josep Acero.

Josep Joe Acero, TarragonaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de Tarragona, José Acero, serà el candidat del PP pel Senat en les pròximes eleccions general del 28 d’abril. Acero ja es va presentar en les passades eleccions generals de 2016, en les que el PP va treure majoria absoluta. En aquella ocasió, això no obstant, ho va fer com a número 2.

«Vaig ser un dels més casadistes de Tarragona, que és la província que més dona suport a Casado», explicava Acero en declaracions a aquest diari. En la campanya del partit conservador, el regidor va donar el suport des de l’inici a l’actual president del PP i candidat a la presidència del Govern espanyol. «M’agrada el seu discurs, la manera de pensar des del liberalisme», afirma.

«Em vull implicar en la campanya del Congrés i el Senat», afegia. Acero recorda que els populars mai han aconseguit a les urnes un senador de manera electa. Rafael Luna va ser senador, però ho va ser per designació autonòmica.

«Soc molt del partit i crec molt en Casado», assegura el regidor de Mobilitat, que també es presentarà a les eleccions municipals com a número 3. Acero va rebre la trucada des de Gènova fa pocs dies. Si surt escollit, diu que la família li farà costat «com sempre». L’avi del regidor popular és madrileny i Acero té família directa vivint a la capital d’Espanya.

El candidat també té bones paraules pel president del partit a Catalunya i exregidor a Tarragona, Alejandro Fernández. «Ell i Casado són els meus referents i estan al capdavant de Catalunya i Madrid», observa.

En les últimes eleccions, els populars no van aconseguir cap senador. Aleshores, el PP va aconseguir el 14% dels vots, en concret, 139.508 paperetes a Tarragona. Esquerra Republicana va obtindre el 20,25% dels vots i, en segon, lloc En Comú Podem, amb 18,54%.

tracking