Diari Més

Cultura

El Serrallo acollirà el V Aplec de Bandes de Setmana Santa

També se celebrarà el III Concurs de Tambors i Bombos 'La Presa de Jesús'

Unes 700 persones participaran

El Serrallo acollirà el V Aplec de Bandes de Setmana SantaTimbalers 'La presa de Jesús'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Unes 700 persones participaran aquest cap de setmana alV Aplec de Bandes de Setmana Santa i alIII Concurs de Tambors i Bombos 'La Presa de Jesús' que se celebrarà aquest diumenge al Serrallo.

A les 11.30 hores, un total de vuit bandes desfilaran des de lesEscales Reials fins a la Pèrgola de la Confraria de Pescadors per celebrar el V Aplec de Bandes de Setmana Santa. L'acte comptarà amb la Banda de CCITT de Pasión (Reus), la Banda de Cornetes i Tambors Sant Pere Apòstol (Reus), la Banda La Veronica (Reus), el Grup de Bombos i Tambors Santíssim Crist de la Mar (Benicarló), la Banda del Cristo de Bonavista (Tarragona), la Banda del Crist dels Gitanos (Tarragona), la Ilustre Cofradía de Jesús Atado a la Columna de Villamayor de Gállego (Zaragoza) i la Banda de Tambors i Bombos 'La Presa de Jesús' (Tarragona).

L'esdeveniment acabarà amb el III Concurs de Tambors i Bombos 'La Presa de Jesús' que començarà a les 17.45 hores. Els participants recorreran els carrers del barri del Serrallo i finalitzarà a la plaça Sant Magí.Allí es realitzarà el concurs, on el jurat haurà de qualificar diferents aspectes dels tocs d’exhibició de cada banda.

El concurs arriba a la seva tercera edició i s'ha anat consolidant entre els concursos nacionals. Aquest any podrem gaudir de la participació de 7 bandes vingudes de Tarragona, Castelló i Valencia.

Cocretament, la Banda de Timbals del Sant Enterrament ( Tarragona), l'Associació de Bombos i Tabals de Peñiscola (Castelló), la Banda de Timbals del Sant Sopar (Tarragona), la Banda de Timbalers dels Aspirants de la Reia i Venerable Congregació de la Puríssima Sang de N.S.J de Tarragona (Tarragona), la Banda del Sant Sepulcre de l'Alcúdia (València), l'Associació Cultural Tambors de Passió Almassora (Castelló) i la Banda de Tambors i Bombos 'La Presa de Jesús' de Tarragona.

tracking