Diari Més

Successos

Detingut dos cops en un cap de setmana per robar a l'interior de sis vehicles a Tarragona

Els Mossos també van detenir la parella de l’arrestat per vendre els objectes sostrets, entre ells un portàtil o diverses ràdios, en una botiga de compravenda de la ciutat

Imatge d'alguns dels objectes robats de l'interior de vehicles.

Detingut dos cops en un cap de setmana per robar a l'interior de sis vehicles a TarragonaMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos cops en un cap de setmana un home per robar a l’interior de vehicles a Tarragona. En concret l’individu, de 34 anys, nacionalitat espanyola i veí de la ciutat, va ser detingut el 15 i el 18 de març com a presumpte autor de sis delictes de robatori amb força a l’interior de vehicle. També es va detenir el 18 de març una dona de 26 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de les Borges Blanques per participar en quatre d’aquests robatoris i per un delicte d’estafa. Es tracta de la parella de l’home, la qual presumptament venia els objectes sostrets en una botiga de compravenda.

La investigació es va iniciar arran de dos robatoris a l’interior de cotxes estacionats a Bonavista el passat 14 de març. El lladre va trencar els vidres dels vehicles i va sostreure diversos objectes de l’interior. Els agents van poder detenir l’endemà el presumpte autor dels fets.

El detingut, amb 14 antecedents policials per delictes contra el patrimoni, va passar el 17 de març a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Gestions posteriors d’investigació van permetre relacionar al detingut amb tres robatoris més a interior de vehicles comesos a Tarragona el 29 de gener, el 12 i el 17 de febrer. En aquests casos, va sostreure un petit reproductor de música, un fusell de pesca, una lot, un aparell de so, un ordinador portàtil i uns guants de boxa. Els mossos van comprovar que alguns d’aquests objectes sostrets el mes de febrer van ser venuts per una dona en un establiment de compravenda de Tarragona.

Per tot això, els Mossos d’Esquadra van detenir de nou, el 18 de març l’home i la seva parella pels quatre robatoris amb força a interior de vehicle comesos el mes de gener i febrer. A més, a ella també se li va atribuir un delicte d’estafa lleu per vendre els objectes sostrets.

Els detinguts van passar ahir a disposició judicial al jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Entre d'altres objectes, el lladre va sostreure d'un vehicle un reproductor de música.

Detingut dos cops en un cap de setmana per robar a l'interior de sis vehicles a TarragonaMossos d'Esquadra

tracking