Diari Més

Política

Elvira Ferrando abandona la carrera política i no repetirà amb el PSC

L’edil agraeix «la confiança i suport constant de l’alcalde i la seva insistència perquè continués»

Elvira Ferrando estudia tornar a presentar-se a les eleccions.

Ferrando: «L'alcalde vol que vagi en la llista de les municipals»Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Elvira Ferrando, regidora de l’Ajuntament de Tarragona, va anunciar ahir que deixa l’activitat política i, en conseqüència, no formarà part de la llista electoral del PSC a les municipals que encapçalarà Josep Fèlix Ballesteros. Elvira va agrair «la confiança que m’ha demostrat el nostre alcalde, el suport constant que m’ha donat i la insistència per la meva continuïtat». La regidora, va «donar les gràcies» a Ballesteros «per deixar-me treballar amb tota llibertat, amb les meves idees i per deixar-me ser com sóc». En termes similars es va expressar l’alcalde de Tarragona, qui va acompanyar Ferrando en la roda de premsa i va afirmar que «fins a última hora de la nit –del dimecres– i a primera d’avui –pel lector ahir– he intentat que continués». Ballesteros va referir-se a Ferrando com «la millor regidora que podria tenir» i com a «persona apassionada per Tarragona, valenta, treballadora infatigable, dúctil i dura quan cal, i fidel a les seves idees». «Lamento la seva marxa perquè ha estat un luxe treballar amb ella», va remarcar.

Ferrando va formar part de la llista del PSC a les municipals del 2015 en qualitat d’independent. En els quatre anys al consistori com a presidenta d’Espimsa ha hagut de superar diversos obstacles relacionats amb la seva activitat política, com el trasllat dels marxants de la Rambla Nova a Corsini o l’acabament de la reforma del Mercat Central.

Ferrando va afirmar que la seva decisió ha estat «exclusivament personal, i l’alcalde ho sap, perquè fa 43 anys que treballo i per a mi el temps és or i vull dedicar-lo a la família». Per altra banda, l’encara regidora va comentar que «sóc independent, però el PSC m’ha donat llibertat d’acció», unes paraules que van ser ratificades per Ballesteros, qui va dir que «el seu actiu ha estat», precisament, «la seva independència».

En el decurs de la roda de premsa, Ferrando va rebre el suport de la seva família i dels treballadors municipals i d’Espimsa amb els quals «hem format un gran equip».

Ferrando va valorar de manera molt positiva la gestió al capdavant de les tasques que li han estat encomanades i va referir-se a algunes de les accions que ha dut a terme, com «fer de forma correcta el trasllat dels marxats a Corsini per retornar la Rambla a la ciutadania, una reivindicació de deu anys, fer el Pla d’Autoprotecció del mercadet de Bonavista i realitzar campanyes comercials conjuntes amb Reus, i posar el carilló, una icona de Tarragona».

tracking