Diari Més

El 'Convivium MMXIX' inicia les jornades gastronòmiques Tàrraco a Taula

Enguany, hi participarà el restaurant Les Moles d’Ulldecona, que compta amb una estrella Michelin

Imatge dels organitzadors de les jornades gastronòmiques.

El 'Convivium MMXIX' inicia les jornades gastronòmiques Tàrraco a TaulaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Convivium MMXIX donarà el tret de sortida a lesjornades gastronòmiques Tàrraco a Taula el proper 30 d'abril, a les 20.30 hores,al claustre del Centre Tarraconense. Les quartes jornades, emmarcades en el festival de recreació històrica Tarraco Viva, es faran del 3 al 19 de maig.

Com a novetat, enguany també hi participarà elrestaurant Les Moles d’Ulldecona, reconegut des de 2013 amb una estrella Michelin.El seu cuiner Jeroni Castell participarà al sopar oferint als comensals un showcooking i una degustació de dos tastets de cuina romana: ‘Versió cruixent del rostit de pollastre’ i ‘Piruletes d’OOVE (Oli d’Oliva Verge Extra) d’Oliveres Mil·lenàries).

El menú inclou un bufet de 12 plats i 2 postres així com degustació a voluntat de quatre tipus de vi i de cervesa. L’acte estarà amenitzat pel grup de reconstrucció històrica Thaleia, que recrearà la quotidianitat d’un banquet romà amb tots els seus personatges.

El preu del Convivium és de 40 euros i els tiquets ja es poden reservar a través del correu carlos@apartamentturistic.com.

En les jornades hi participen els restaurants Àpats Quattros, Ares, Cocvla, El Llagut, La Xarxa i la pastisseria Velvet MGL. Durant els àpats es servirà pa romà artesà, vins naturals i cervesa elaborada especialment per a l’ocasió.

tracking