Diari Més

Noves modificacions per als espectacles que estaven programats al Teatre Tarragona

El Festival d’Aniversari de l’Esbart Dansaire es farà al teatre del Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau

L'espectacle 'Escape room' s'ha suspès i es programarà per la temporada 2019/2020.

L'espectacle 'Escape room' s'ha suspès i es programarà per la temporada 2019/2020.Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Tarragona ha comunicat les noves modificacions i suspensions de la programació de la Temporada Estable i de Km 0 del Teatre de Tarragona. L'edifici estarà tancat fins a l'estiu, ja que la caiguda d’un tram del fals sostre de la sala va obligar a tancar de forma provisional la infraestructura i durant les propers mesos es realitzaran diverses obres per arreglar-ho.

Per aquest motiu, l'obraLa bona persona de Sezuanes farà al Teatre Metropol, el mateix dia i a la mateixa hora, divendres, 29 de març, a les 9 del vespre. Mentre que l’espectacle de Faemino i Cansadopassa al Palau de Congressos, el divendres, 12 d’abril, a les 9 del vespre.

Respecte l’espectacle de ballet Oskara, aquest es farà al Teatre Metropol, el mateix dia i la mateixa hora, divendres 3 de maig, a les 9 del vespre. L’obra El Llibertípassa al Palau de Congressos, el dissabte, 1 de juny, a les 9 del vespre. Mentre que Rhumansse celebrarà al Teatre Metropol, el mateix dia i a la mateixa hora, 2 de juny, a les 6 de la tarda.

Dintre de la programció de Km0, el Festival d’Aniversari de l’Esbart Dansairees farà al teatre del Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau, el mateix dia i hora en què estava previst, el 30 de març, a les 18,30. Pel que fa a Dos Cavallers de Verona es faràal Teatre Metropol, el diumenge, 7 d’abril, a les 7 de la tarda.

El concert del grup Vergüenza Ajenas'ha ajornat per al divendres, 10 de maig, al Palau de Congressos, a les 10 de la nit.

L’espectacle teatral, Anda mi madre, passa al Teatre Metropol, el 1 de juny, a les 6 de la tarda. Mentre queNarnia, el musicalde l’associació Atrevete es farà al Teatre Tarragona, el diumenge, 28 de setembre.

La Gala del Dia de Andaluciaes trasllada al dissabte, 15 de juny, al Teatre Metropol, en el supòsit que no estigui operatiu el Teatre Tarragona.

L’espectacle protagonitzat per Joan Pera, N’hi ha que neixen estrellats, es farà, el diumenge 15 de setembre, a les sis de la tarda, al Teatre Tarragona.

Finalment, el concert de R. Alessandrini & OCMpassa a la Catedral, el mateix dia i a la mateixa hora, 16 de marc, a les 9 del vespre.

Suspensions

El tancament del Teatre Tarragona ha obligat suspendre les representacions teatrals que passen a la temporada 2019/2020: Maremar, Troia, una veritable odissea, Escape Room,El Tràmit i la representació de l’òpera La Bohème.

Els concerts Alexander Ullman & OBCprevista pel dia 22 de març i el concert Kian Soltani & OCM, previst pel dia 11 de maig, també s'han cancel·lat.

Devolució entrades

El termini de devolució de les entrades adquirides pels espectacles suspesos de la temporada del Teatre Tarragona es farà a partir del dimarts, 26 de març pel mateix canal de compra. Les entrades comprades a les taquilles del Teatre Tarragona es podran retornar presencialment els dimarts de 10 a 13 h i de 17 a 20 h. Mentre que lescomprades per internet la devolució de l'import es farà a la targeta bancària que es va utilitzar per fer el pagament.

La data màxima per demanar la devolució de l’entrada és el 14 de maig.

tracking