Diari Més

Política

Ferrando: «L'alcalde vol que vagi en la llista de les municipals»

En les eleccions del 2015, la regidora de Comerç va ocupar el segon lloc de la candidatura socialista

Elvira Ferrando estudia tornar a presentar-se a les eleccions.

Ferrando: «L'alcalde vol que vagi en la llista de les municipals»Cristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La regidora de l’Ajuntament de Tarragona, Elvira Ferrando podria repetir en la llista del PSC a les municipals com a independent. En declaracions a aquesta redacció, Ferrando va dir ahir que «l’alcalde vol que vagi en la llista» amb què el partit socialista concorrerà a les eleccions del 26 de maig. Josep Fèlix Ballesteros, qui tornarà a encapçalar la candidatura, «compta amb mi i així m’ho ha dit». «Treballo molt a gust a l’Ajuntament i és un goig fer-ho per la ciutat», va dir la presidenta d’Espimsa.

Ferrando va comentar «sé que hi ha rumors de tota mena, però el cert és que l’alcalde m’ha proposat formar part de la llista». En els pròxims dies, la regidora prendrà una decisió respecte a la resposta que donarà a Ballesteros, que tot apunta que serà favorable, sempre que sigui en qualitat «d’independent», va dir la regidora.

En les eleccions municipals celebrades el 2015, Ferrando va ocupar el segon lloc de la llista liderada per Josep Fèlix Ballesteros. El PSC va aconseguir 9 dels 27 regidors del consistori de Tarragona. En una llista cremallera, en la qual s’intercanviaven homes i dones de manera paritària, el tercer lloc el va ocupar Javier Villamayor, qui no seguirà a l’Ajuntament després del 26 de maig, la quarta posició va ser per a Begoña Floria i la cinquena per a Josep Maria Milà, qui també ha anunciat la seva intenció de no repetir. El sisè lloc va ser per a Ana Santos, el setè per Pau Pérez, el vuitè per Ivana Martínez, que tampoc es presentarà, i el novè, Francesc Roca.

tracking