Diari Més

Successos

Detenen un home per maltractaments en l'àmbit de la llar al barri de Sant Salvador

Una ciutadana va alertar a la Guàrdia Urbana que havia presenciat com un individu agredia una dona

Vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona

Guàrdia Urbana de TarragonaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Tarragona va detenir, ahir dimarts 12 de març, un home de 38 anys com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit de la llar. Presumptament l’home va agredir a la seva dona. Una ciutadana que va veure l’agressió va alertar a la policia dels fets.

Dues dotacions del cos policial local es van desplaçar ahir a primera hora de la tarda al barri de Sant Salvador, avisats per un ciutadana, qui advertia que havia presenciat com un home agredia una dona.

Els agents van trobar a l'interior d'un vehicle un home que coincidia amb la descripció facilitada pels testimonis. L'individu, visiblement nerviós, va explicar en primera instància que havia deixat la dona a casa i anava a buscar els seus fills al col·legi. Després de ser clarament identificat per una testimoni dels fets, l'home va ser detingut.

A l'home també li constava el permís de conduir sense vigència, a causa de la pèrdua de punts. A més, l'assegurança i la ITV del vehicle estaven caducades. Per aquest motiu, el turisme va ser immobilitzat i traslladat al dipòsit municipal de vehicles.

tracking