Diari Més

Torra farà una visita institucional al Port de Tarragona aquest dijous

El President mantindrà una reunió de treball amb el president i el comitè executiu de l’Autoritat Portuària i posteriorment visitarà a les instal·lacions

El president de la Generalitat, Quim Torra, durant l'acte d'inauguració de l'Any Colla de Sabadell.

Torra diu que la manifestació del 16-F és «un canvi d'actitud» dels catalans i assegura que ha esborrat la paraula 'endarrere'ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El President de la Generalitat, Quim Torra, farà una visita institucional al Port de Tarragona el proper dijous 14, de març acompanyat del conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet. També hi assistiran el delegat territorial del Govern a Tarragona, Òscar Peris, i el secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Isidre Gavín.

El cap de l’executiu serà rebut pel president del Port, Josep Maria Cruset, i pel director general, Ramón Garcia. Quim Torra signarà el llibre d’honor i posteriorment mantindrà una reunió de treball amb el comitè executiu de l’Autoritat Portuària durant la qual se li presentaran els projectes estratègics de la infraestructura.

Un cop finalitzada la sessió de treball, el president es trobarà amb els treballadors de l’Autoritat Portuària. Durant la trobada hi haurà parlaments del president de la Generalitat i del president del Port. L’estada del cap del Govern es tancarà amb una visita a les instal·lacions.

tracking