Diari Més

Organitzacions

La ONCE presenta Raquel Saavedra com a nova directora

Substitueix en el càrrec a Sara Gimeno

Saavedra, segona per la dreta, durant la seva intervenció.

La ONCE presenta Raquel Saavedra com a nova directoraGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sala d’actes de l’ONCE va ser ahir escenari de la presentació de Raquel Saavedra com a nova directora de l’organització a Tarragona. Saavedra substitueix Sara Gimeno, qui assumeix el càrrec de delegada territorial de l’ONCE a La Rioja. Saavedra, llicenciada en Dret i exnedadora paralímpica, va recordar que «fa onze anys ja vaig treballar a Tarragona», on va ser responsable del Departament de Serveis Socials per Afiliats a la Direcció de l’ONCE, «quatre anys en els quals vaig aprendre molt a gestionar i també de les persones». «Seguiré treballant per la integració social i laboral de les persones cegues i deficients visuals».

Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, va destacar que «Tarragona és un dels enclavaments més importants que tenim a Catalunya, on donem servei a 810 afiliats i tenim 176 venedors».

L’acte va comptar també amb la participació de l’alcalde de Tarragona i extreballador de l’ONCE, Josep Fèlix Ballesteros, qui va tenir paraules d’agraïment per a Sara Gimeno i va destacar la importància de l’ONCE a Tarragona. «Té la Medalla d’Or de la ciutat», va dir.

tracking