Diari Més

Es neguen a fer la prova d'alcoholèmia, donen positiu i un dels dos detinguts no tenia carnet

Un dels dos homes va quadruplicar la taxa d'alcoholèmia i, l'altre, la va triplicar

El control que va realitzar la policia

Es neguen a fer la prova d'alcoholèmia, donen positiu i un dels dos detinguts no tenia carnetMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 10 de març, a Tarragona, dos homes, de 50 i 31 anys, de nacionalitat marroquina i romanesa, com a presumptes autors dels delictes de conducció sota els efectes de l’alcohol, no sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia i, a un d’ells, també se li va atribuir un delicte per conduir sense haver obtingut mai el permís.

Els dos fets van passar durant un control de trànsit que es va muntar a la carretera T-11, concretament al punt quilomètric 17.5, dins del municipi de Tarragona. Els agents van comprovar que dos dels conductors que havien aturat presentaven símptomes evidents de trobar-se sota l’efecte de begudes alcohòliques.

El primer detingut, l’home de 50 anys, va donar un resultat d’1,04 mg/l en la prova d’alcoholèmia, superant quatre vegades la taxa permesa. A més, els agents van observar que sota el seient de l’acompanyant hi havia dues ampolles de begudes alcohòliques completament buides. Així mateix, el conductor no va col·laborar a l’hora de realitzar les proves i no va acreditar disposar del permís de conduir.

Per tot això, els Mossos d’Esquadra van detenir-lo per tres delictes contra la seguretat del trànsit: per conduir sota els efectes de l’alcohol, negar-se a realitzar les proves d’alcoholèmia i conduir sense haver obtingut el permís de conduir.

El segon detingut, l’home de 31 anys, va donar un resultat de 0,85 mg/l en la prova d’alcoholèmia. En la segona prova va arribar a expirar un total de cinc cops l’aparell etilòmetre per tal d’entorpir la tasca dels agents.

Per aquest motiu, els mossos van detenir-lo per un delicte contra la seguretat viària atès que conduïa sota la influència de begudes alcohòliques i per negar-se a sotmetre’s a les proves d’alcoholèmia.

Els detinguts van quedar en llibertat després de declarar a la comissaria amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan siguin requerits.

tracking