Diari Més

Política

El PP de Tarragona treu pit de la seva gestió com a soci de govern del PSC des del 2016

El portaveu del grup, José Luis Martín, afirma que «només parlarem de possibles pactes després de les eleccions del 28 de maig»

Acero, Rodríguez, Martín i Vedrina, ahir en la presentació del balanç de la gestió municipal del PP.

El PP de Tarragona treu pit de la seva gestió com a soci de govern del PSC des del 2016Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup municipal del Partit Popular a l’ajuntament de Tarragona va presentar ahir el balanç de la seva actuació al govern de la ciutat, que comparteix amb el PSC des de l’any 2016. El portaveu dels populars, José Luis Martín, va fer una valoració «molt positiva» de la tasca realitzada pels seus companys de grup. Martín va manifestar que «s’ha fet una bona feina en aquest mandat, gràcies a l’estabilitat que ha tingut el govern que ens ha permès treballar per la ciutat, tirar endavant projectes i recuperar la capacitat inversora».

Poques setmanes abans de l’inici de la campanya oficial de les eleccions municipals del 8 de maig, Martí va dir que «és aviat per parlar de pactes» en el futur i va assegurar que la seva formació «sortirà a guanyar». «Només parlarem de pactes després de les eleccions», va remarcar el candidat popular a l’alcaldia de Tarragona.

Feina feta

El portaveu del PP va assegurar que «hem aconseguit complir el nostre objectiu, que no és altre que la Tarragona del 2019 sigui millor que la Tarragona del 2015». Martín va destacar que des de la irrupció del seu partit al govern municipal gràcies al Pacte de Ciutat «hem gestionat més de quatre milions d’euros a la reforma d’espais públics, més de 600.000 a renovar instal·lacions esportives i la inversió en turisme ha crescut un 70 per cent».

Pel que fa a les àrees que dirigeix, Martín va destacar que «per primera vegada hem convocat uns Pressupostos Participatius, la Brigada d’Intervenció Ràpida ha doblat el 2018 les intervencions que es feien el 2010». «Queda molt recorregut per fer», va afegir. Martín va anunciar que «aquest any renovarem, gairebé, tot l’enllumenat públic de Bonavista».

Per la seva banda, la regidora d’Esports, Voluntariat i Associacions de Jubilats i Pensionistes, Elisa Vedrina, va destacar que «hem creat un nou model de gestió de les instal·lacions esportives, hem estat molt a prop dels clubs, amb els quals treballem, i hem fet que en quatre anys el nombre de nens que practiques esport a les instal·lacions municipals hagi passat de 8.476 a 10.890». Curiosament, Vedrina no va fer cap esment dels Jocs Mediterranis.

El regidor de Mobilitat, Protecció Civil, Ocupació i Accessibilitat, Josep Acero, va referir-se a «la nostra mesura estrella», que ha estat «rebaixar el preu dels aparcaments municipals a 5,50 euros al dia, quan abans costaven 12,60 euros, la qual cosa ha suposat un augment en l’ocupació de 28 per cent». Acero també va dir que com a resultat de la seva gestió, Tarragona disposa de «dotze punts de recàrrega de vehicles elèctrics, farem deu passos de vianant nous en zones on els han demanat els veïns i acabarem l’any amb prop de 2.000 zones d’aparcament taronja a un euro el dia». La roda de premsa la va tancar la presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Inma Rodríguez, qui va subratllar que, des del 2016, «hem augmentat el pressupost de turisme un 70 per cent». «A Tarragona, el turisme és una font de riquesa i de millora de la ciutat», va comentar Rodríguez, qui va afegir que, amb l’aplicació de tecnologia,«hem generat un punt d’inflexió».

tracking