Diari Més

El festival de Canes selecciona un projecte de la tarragonina Anna Bofarull per al seu taller d'escoles

El taller posa en contacte a cineastes amb potencials inversors per a poder culminar el film

La directora de cinema tarragonina, Anna Bofarull.

El festival de Canes selecciona un projecte de la tarragonina Anna Bofarull per al seu taller d'escolesFacebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pel·lícula 'Sinjar', de la directora tarragonina Anna Bofarull, és un dels projectes seleccionats pel Festival de Canes per al taller de la seva Cinefundació, que els dóna la possibilitat de reunir-se amb potencials inversors per tirar endavant els seus films.

El certamen, que se celebrarà entre els pròxims 14 i 25 de maig, ha anunciat aquest dilluns que ha convidat 15 directors per participar en aquesta secció, creada el 2005 per impulsar el cinema de creació i afavorir l'aparició d'una nova generació de cineastes.

Per a Bofarull, 'Sinjar' serà la seva tercera pel·lícula de ficció, després de 'Sonata per a violoncel' i 'Barcelona 1714'. La cinta està protagonitzada per tres dones i té com teló de fons l'Estat Islàmic.

Al seu costat, han estat seleccionats directors de Xile, Dinamarca, Finlàndia, Grècia, Israel, Lesotho, Birmània, el Nepal, Pakistan, Holanda, Sèrbia, Síria, Eslovàquia i Turquia.

El festival ha qualificat d'«especialment prometedors» els seus projectes i ha destacat que el taller els permetrà posar-se en contacte amb possibles socis, «indispensables per finalitzar-los i passar al rodatge del film».

Des del seu llançament el 2005, el taller ha recolzat 198 projectes, dels quals 157 ja s'han estrenat i 27 més estan actualment en fase de preproducció.

tracking