Diari Més

Carlos Sadness i Quimi Portet, caps de cartell del Minipop

Se celebrarà del 31 de maig al 2 de juny

Carlos Sadness portarà el seu ritme a Tarragona.

Carlos Sadness i Quimi Portet, caps de cartell del MinipopFacebook

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quimi Portet, Carlos Sadness i El Petit de Cal Eril seran els plats forts del festivalMinipop de Tarragona. La nova edició se celebrarà del 31 de maig al 2 de juny al passeig de les Palmeres. El cartell el completarà amb Xarim Aresté, Dj Lyona, Germà Aire, El Invisible Harvey, Rombo, Yawners, Nyandú i El Pèsol Feréstec.

La programació d'enguany comptarà amb dos concerts més que l'any passat. Els grupsEl Petit de Cal Eril, Xarim Aresté, Yawners i Rombo presentaran el seu últim treball a Tarragona. D'altra banda,Germà Aire i El Invisible Harvey s’estrenaran a Tarragona.

La programació musical arrencarà divendres amb la proposta assolellada de pop de guitarres melòdic del grup osonenc Nyandú i continuarà amb el cantautor elèctric i irreverent Quimi Portet, el pop melòdic elegant d’Islandia Nunca Quema i els altres móns de Xarim Aresté.

Les Rombo repetiran al festival per obrir la tarda de dissabte amb el seu pop fresc, atrevit i empoderat i Germà Aire portarà per primera vegada a Tarragona el pop metafísic del seu cançoner delicat i somiador. També dissabte pujaran a

l’escenari la melangia i el sentit de l’humor de l’Invisible Harvey, la màgia i la força del Petit de Cal Eril, el pop, el folk i els ritmes llatins de Carlos Sadness i el punk melòdic dels madrilenys Yawners.

Finalment, la lectura musical de poemes de Pèsol Feréstec serà la millor companyia pel matí de diumenge, que s’allargarà amb una sessió exclusiva de brit-pop de Dj Lyona, l’alter ego de la il·lustradora, fotògrafa i realitzadora Marta

Puig, coneguda sobretot com a directora de videoclips.

Al llarg de nou edicions, el Minipop ha conservat la seva essència de festival de petit format, fabricat de manera artesanal, i alhora ha crescut en qualitat i s’ha situat com una

referència. Precisament, aquest mes de gener el Minipop ha renovat el segell europeu EFFE com un dels millors festivals d’Europa.

Tallers creatius, poesia i cinema

El festival es complementarà ambamb tallers creatius, teatre, cinema, un espai dedicat als infants de 0 a 3 anys amb programació pròpia, zona de descans, jocs i oferta gastronòmica.

Com novetat d’enguany, el Minipop dedicarà una atenció especial a la poesia. També hi hauràles sessions en directe de la Silent Disco, la discoteca on la gent balla amb auriculars i pot sintonitzar diferents canals de música. Dj’s de diversos estils. En aquest espai, punxadiscs de La Nova Escena, el Club Vinil i El Celobert, entre altres, competiran per fer arribar la seva proposta a la pista de ball més silenciosa.

Els abonaments pels tres dies de festival a 12 euros estan a punt d’esgotar-se. Els últims es poden comprar online i a diferents punts de venda de Tarragona i Reus. Quan s’acabi aquest segon tram, es posaran a la venda les darreres

entrades al preu de 15 euros. L’accés és gratuït pels nens i nenes menors de 3 anys.

tracking