Diari Més

Ruiz: «Votar el tripartit de dretes és mirar enrere»

El diputat del PSC encapçalarà la llista socialista a les generals per cinquena vegada

El diputat socialista per Tarragona, Joan Ruiz.

Joan Ruiz (PSC): «Al·legarem el procediment que se'ns ha obert per votar 'no'»

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El diputat del PSC Joan Ruiz ha estat escollit per cobrir la seva cinquena legislatura al Congrés. Ruiz va superar la reusenca Sandra Guaita per encapçalar la llista socialista a les eleccions d’abril. El tarragoní va guanyar Guaita amb el 95,5% del suport dels afiliats del PSC, en aconseguir 149 dels 156 vots emesos.

Ruiz va manifestar ahir a aquesta redacció que en els comicis que decidirà el nou Congrés dels Diputats «podem mirar cap a enrere o cap endavant: enrere és el tripartit de dretes de la plaça Colom i endavant som aquells que hem propiciat que es perfori el túnel del Coll de Lilla després de molts mesos aturat». Ruiz va remarcar que, a causa de l’avançament de les eleccions, «hem deixat moltes coses per acabar i ja tinc ganes que sigui l’endemà de les eleccions. La llista total del PSC per Tarragona es concretarà en els pròxims dies. Després que les federacions del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre facin les seves propostes, la comissió electoral del PSC farà la tria definitiva dels components de la llista.

Ruiz ha estat vinculat al món de la política des dels anys vuitanta. Del 1984 al 1989 va ser el cap de gabinet de l’alcalde de Tarragona, el socialista Josep Maria Recasens.

tracking