Diari Més

Successos

Denuncien insults homofòbics contra una parella gai a la Part Alta de Tarragona

Es tracta del tercer cas d'insults LGTBI-fòbics registrat a la ciutat en menys de dos mesos

Els fets es van produir en un dels carrers de la Part Alta.

Denuncien insults homofòbics contra una parella gai a la Part Alta de TarragonaGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'ObservatoriContra l'Homofòbia (OCH) de Catalunya ha denunciat que aquest dijousuna parella de dos nois gais va patir insults homofòbics per part d'un home enun dels carrers de la Part Alta de Tarragona. El president del'OCH, Eugeni Rodríguez, ha denunciat que «aquest és el tercer cas d'insultsLGTBI-fòbics registrat a Tarragona en menys de dos mesos». Concretament, es tractaria d'un doble cas de possible discriminació verbal per motius d'orientació sexual, identitat o expressió de gènere.

Els fets es van produir dijous, 28 de febrer, quan una parella de dos nois gais sortia de casa seva i van ser increpats per un home amb comentaris despectius com «vaya andares» o «quién és el que da y quién es el que recibe».

Rodríguez s'ha mostrat taxatiu i ha titllatd'«intolerable» la situació.Per això, ha insistit en la necessitat de «denunciar qualsevoltipusde situació de discriminacióLGTBI-fòbica per a acabar amb la percepció d'impunitat davant els insults a la comunitatLGTBI».

Finalment, el president del'OCHha informat que «l'Observatori ha prestat assistència i acompanyament a les víctimes en el procés de denúncia» i ha sol·licitat «mecanismes administratius àgils i eficients en el marc de la Llei 11/2014 per a fer front a qualsevoltipusde violènciaLGTBI-fòbicaal territori».

tracking