Diari Més

Denuncien el portaveu de 'Silenci' per desobediència durant la seva acció al Suprem

El col·lectiu exhibeix en silenci pancartes contra la repressió i per la llibertat davant l’alt tribunal els dies de judici per l’1-O

Imatge de Lluís Pastrana realitzant l'acció de protesta de 'Silenci, rebel·leu-vos' davant del Tribunal Suprem.

Imatge de Lluís Pastrana realitzant l'acció de protesta de 'Silenci, rebel·leu-vos' davant del Tribunal Suprem.Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha denunciat el portaveu de ‘Silenci, rebel·leu-vos’, Lluís Pastrana, per un delicte de desobediència en el marc de l’acció de protesta que duu a terme el col·lectiu davant el Tribunal Suprem. Així ho afirma en un comunicat ‘Silenci’, qui ha traslladat les seves reivindicacions davant del Suprem en motiu del judici de l’1-O. La seva protesta consisteix en mostrar pancartes contra la repressió i per la llibertat, durant mitja hora i en silenci, mentre creuen el pas de vianants situat just davant de l’alt tribunal.

El col·lectiu exposa que la Policia Nacional ha intentat en fins a tres ocasions «impedir físicament l’acció del ‘Silenci’ arrabassant-nos part dels cartells amb un destacament de policies totalment desproporcionat». En la darrera ocasió, segons expliquen, el col·lectiu va continuar l’acció i, en acabar, un agent va comunicar al portaveu del grup, Lluís Pastrana, que se’l denunciava per un delicte de desobediència.

‘Silenci', que ja havia denunciat que la policia els posava problemes per dur a terme la seva protesta, afirma que «continuarem exercitant els nostres drets i no renunciarem a les nostres llibertats», per la qual cosa seguiran duent a terme la seva reivindicativa acció.

tracking