Diari Més

Economia

L'aparcament de matèries perilloses rebrà una inversió d'1,4 milions

La Generalitat aprovarà el projecte de reforma aquesta setmana i les obres s’iniciaran a la tardor

Ubicació de les instal·lacions de CIMALSA al polígon industrial Riuclar.

L'aparcament de matèries perilloses rebrà una inversió d'1,4 milionsGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’aparcament de vehicles pesants de mercaderies perilloses del polígon industrial Riuclar de Tarragona rebrà una inversió d’1,4 milions d’euros per ser sotmès a diverses actuacions dirigides a la seva rehabilitació, amb la finalitat de millorar les instal·lacions del complex, amb capacitat per a 205 places. L’aparcament és gestionat per l’empresa pública CIMALSA i la concessió recau en la firma Lavaflix XXI.

L’aparcament de vehicles de mercaderies perilloses va entrar en servei l’any 1986. Més de tres dècades després, serà sotmès a un pla de millores que inclou, entre altes actuacions, l’adequació dels accessos. L’espai que ocupa està localitzat en els carrers de l’Or i De la Plata, a pocs metres de distància del peatge de Sant Salvador de l’autopista AP-7.

La Generalitat aprovarà aquesta setmana el projecte de remodelació de l’aparcament, amb un pressupost d’1,4 milions d’euros. Les obres es licitaran a continuació, per tal que s’iniciïn la tardor vinent. El projecte inclou, entre altres actuacions, la renovació de la xarxa contra incendis i la millora de la xarxa de detecció de gasos atmosfèrics, així com la reforma de les xarxes elèctrica i d’enllumenat, i la de depuració d’aigües. Cal recordar que, entre les activitats que es duen a terme a l’aparcament de Riuclar, hi ha la de la neteja dels camions que transporten matèries perilloses. La seva construcció va ser resultat d’una llarga reivindicació de diferents entitats tarragonines, preocupades per la gestió del transport de mercaderies perilloses.

tracking