Diari Més

El concert de Vergüenza Ajena a Tarragona s'ajorna fins al 10 de maig

La caiguda d’elements ornamentals que va patir el Teatre Tarragona ha provocat modificacions en la seva programació

Els tarragonins estrenen, aquest dilluns, el seu nou senzill 'Rumba al mar'.

Vergüenza Ajena anuncia gira especial pel seu dècim aniversariCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La caiguda d’elements ornamentals que va patir el Teatre Tarragona ha provocat que la Conselleria de Cultura de l'Ajuntament s'hagi vist obligada amodificar la seva programació.

Com a conseqüència, el concert del grup tarragoní, Vergüenza Ajena, previst pel divendres 1 de març a les 22 hores, s'ha ajornat al divendres 10 de maig a la mateixa hora. Els espectadors que assisteixin a la nova data poden mantenir la mateixa localitat. Es retornarà l’import de la localitat al públic que ho demani.

Pel que fa a l’obra Jane Eyre, prevista pel dissabte 2 de març a les 21 hores, aquesta es trasllada al Teatre Metropol, el mateix dia i mateixa hora en què estava prevista. I l'espectacle Certamen Drag Queens & Drag King, previst pel diumenge 3 de març, es trasllada al Teatre Metropol, el mateix dia i mateixa hora que estava previst.

La reubicació dels espectadors que han comprat les entrades per a la representació de Jane Eyre i pel Certamen Drag Queens & Drag King es farà telematicament per les localitats adquirides a través de Tàrraco Tiquet i presencialment a qui les hagi comprat per taquilla que, per tramitar les reubicacions, tindrà el següent horari: divendres 2 de febrer, de 11 a 13 i 17 a 19 h, a les taquilles del Teatre Tarragona, i dissabte, de 18 fins l’inici de l’espectacle, a les taquilles del Teatre Metropol.

L’obra Dos pits i una Poma, prevista pel dijous 7 de març a les 21 h, amb motiu del Dia de la Dona treballadora, es farà al Teatre Metropol, al mateix dia i a la mateixa hora.

Pel que fa al concert Rinaldo Alessandrini & OCM, previst pel dissabte 16 de març a les 21 h, es trasllada a la Catedral, el mateix dia i a la mateixa hora.

D'altra banda, la Gala de Dansa prevista pel dissabte 9 de març i el concert d’Alexander Ullman & OBC, previst pel 22 de març, s'han suspès.

Finalment, l’espectacle Maremar, programat per al 16 de febrer i suspès per la incidència al Teatre Tarragona, s’està treballant amb la companyia per a una nova data, probablement el 24 o 28 de març, i es resta a l’espera només de les disponibilitats dels actors. La representació es faria al Palau de Congressos. La confirmació definitiva es comunicarà el més aviat possible.

A partir del dia 6 de març, es farà el retorn dels diners dels espectacles suspesos al públic que no pugui assistir a les noves dates. En el cas dels espectadors que compressin per Internet entrades per a espectacles suspesos, el reintegrament es farà automàticament. Per a les persones que vulguin modificacions o que compressin entrades directament a taquilles, s’han d’adreçar a aquestes mateixes oficines en horari habitual.

Pel que fa a l'estat del Teatre Tarragona, es continua a l'espera de disposar d’un dictamen tècnic definitiu sobre les actuacions que pugui requerir l'equipament.

tracking