Diari Més

Vaga 21-F

Surt en llibertat un dels detinguts a Tarragona pendent de ser citat pel jutge

L'altre s'ha acollit a l''habeas corpus' i no ha volgut declarar a la comisaria

Moment de la detenció de l'estudiant de la URV a Tarragona.

Surt en llibertat un dels detinguts a Tarragona pendent de ser citat pel jutgeACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un dels dos detinguts a Tarragona durant la vaga d'aquest 21-F ha sortit en llibertat i queda pendent de ser citat pel jutge. L'Àlvaro,estudiant de la Universitat Rovira i Virgili, ha estat detingut durant l'acció de protesta en la qual un grup de manifestants intentava accedir al peatge de l'AP-7. Les detencions s'han fetper un delictecontra agents de l'autoritat, lesions i desordres públics.

Cap a les 18.20 hores, els Mossos han deixat la detenció sense efecte a l'espera de que un jutge el citi. L'Àlvaro ha passat primer per l'hospital per fer-li un reconeixement mèdic i presentava un cop al nas. Després ha estat traslladat a la comissaria de Mossos de Campclar, on l'esperava un grup de persones que s'ha manifestat en contra de la seva detenció.

A més a més, durant la jornada del matí s'ha produït una segona detenció.Aquesta s'ha fet al nucli de la ciutat, al pas dels manifestants per l'Hospital Joan XXIII, per una acció prèvia a les protestes.

Aquest ha arribat cap a les 17.30 hores a les dependències policials i s'ha acollit a l'habeas corpusi no ha volgut declarar a la comisaria. Per aquest motiu, el jutjat de guàrdia ha de determinar, en un termini màxim de24 hores, si la seva detenció s'ha realitzat en les condicions legalment establertes. Roger Baiges serà el seu representant jurídic. Es preveu que aquest passi divendres a disposició judicial.

tracking