Diari Més

Vaga 21-F

Concentració davant la comissaria de Campclar per la detenció de dos manifestants a Tarragona

El primer jove ha estat detingut en la protesta en la qual centenars de persones intentaven accedir al peatge de l'AP-7, mentre el segon s'ha detingut posteriorment al centre de la ciutat

Imatge dels concentrats davant la comissaria de Campclar.

Manifestació davant la comissaria de Campclar per la detenció d'un noi a TarragonaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mig centenar de persones es concentren el migdia d'aquest dijous davant la comissaria de Campclar per la detenció de dos joves a Tarragona durant la vaga d'aquest 21-F. El primer arrestat, que és estudiant de la Universitat Rovira i Virgili, ha estat detingut durant l'acció de protesta en la qual un grup de manifestants intentava accedir al peatge de l'AP-7. Posteriorment s'ha detingut una altra persona al nucli de la ciutat, al pas dels manifestants per l'Hospital Joan XXIII, per una acció prèvia a les protestes.

Davant la comissaria s'han concentrat una cinquantena de persones, els quals volen expressar el seu suport a les dues persones arrestades. Ambdues han quedat detingudes per un delictecontra agents de l'autoritat, lesions i desordres públics.

L'estudiant detingut, l'Àlvaro, ja ha arribat a la comissaria del barri tarragoní després de passar per l'hospital per fer-los un reconeixement mèdic. Aquest presenta un cop al nas i serà representat per l'advocat de Juristes per la República, Ramon Maria Sans. El defensor assegura que en les properes hores es coneixerà si aquest queda en llibertat o no.Pel que fa al segon detingut, aquest ha arribat cap a les 17.30 hores a les dependències policials i s'ha acollit a l'habeas corpus i no ha volgut declarar a la comisaria. Per aquest motiu, el jutjat de guàrdia ha de determinar, en un termini màxim de24 hores, si la seva detenció s'ha realitzat en les condicions legalment establertes. Roger Baiges serà el seu representant jurídic.

tracking