Diari Més

Una dona està acusada d'estafa per obtenir 600 euros amb el DNI de la víctima

La sospitosa també està investigada per un delicte de furt  i s’enfronta a quatre anys de presó

L'Audiència de Tarragona

El president de l'Audiència de Tarragona, candidat per una plaça de magistrat a la Sala Segona del SupremCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La fiscalia demana quatre anys de presó per una dona que va robar el collaret a una altra i va obtenir 600 euros amb el DNI de la víctima en tres entitats bancàries diferents. La presumpte lladre té antecedents penals i està acusada d'un delicte d'estafa i un altre de furt. El Ministeri Fiscal també exigeix a la víctima que indemnitzi la dona amb 762 euros.

Els fets es remunten al 12 de juny de 2018 quan la víctima es trobava a l'avinguda Ramón i Cajal de Tarragona esperant un taxi. La investigada es va apropar a la dona amb l'objectiu d'obtenir un «benefici il·lícit», segons la fiscalia i li va fer una abraçada mentre deia: «No te'n recordes de mi, sóc la Maria». En aquell moment va aprofitar per robar-li una cadena d'or que la dona portava penjada del coll.

La presumpte delinqüent va aconseguir guanyar-se la confiança de la víctima i la va acompanyar al centre de salut on es dirigia. La dona va permetre que la sospitosa li portés la bossa, tal com ella li havia ofert. La investigada es va apoderar del DNI de la dona i es va dirigir a una entitat bancària on va obtenir 200 euros a través de la finestreta. L'endemà, el 13 de juny, i el 16 de juny va repetir aquesta mateixa operació i va aconseguir 400 euros més.

La fiscalia demana que la investigada pagui a la víctima 762 euros que és el valor que els perits atribueixen al collaret. La dona ja ha recuperat els 600 euros que la sospitosa va obtenir de manera il·lícita. L'acusada acumula tres sentències condemnatòries per dos furts el 2016 i un altre fet delictiu el 2017.

tracking